ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Μας ρωτήσατε, σας απαντάμε. Τι νέο ετοιμάζεται Παπανδρέου και Πλάτωνος

Είναι ένα κεντρικό σημείο του Δάσους Χαϊδαρίου που απασχόλησε πολλούς συνδημότες και την γειτονιά όταν επρόκειτο πριν λίγο καιρό να γίνει εκεί συνεργείο αυτοκινήτων. Και τελικά δεν έγινε. Για διαφορετικούς λόγους φαίνεται να μην ευδοκίμησε και η επόμενη επιχειρηματική προσπάθεια που στήθηκε στο σημείο και φτάνουμε στο σήμερα που όλοι βλέπουμε εργασίες να εξελίσσονται γοργά για την δημιουργία νέας επαγγελματικής στέγης.

Λάβαμε (και για αυτό το θέμα) πολλά ερωτήματα από αναγνώστες και σας έχουμε την απάντηση:
Στην προνομιούχα γωνία των οδών Γ. Παπανδρέου και Πλάτωνος στο Δάσος Χαϊδαρίου ετοιμάζεται η μεταστέγαση Κτηνιατρείου της πόλης.

Μας ρωτήσατε, σας απαντάμε. Τι νέο ετοιμάζεται Παπανδρέου και Πλάτωνος 3

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Μία ερώτηση προς όλους τους πρώην, τωρινό και μελλοντικό δήμαρχο του Χαιδαρίου. Πως και γιατί επιτρέπετε να έχει γίνει η οδός Πλάτωνος η χαβούζα των Δυτικών Προαστείων;
    Χιλιάδες αυτοκίνητα (στην κυριολεξία) καθημερινά που έρχονται από Ελευσίνα αντί να προχωρήσουν έως το φανάρι της Ηρακλέους και από εκεί να κατευθυνθούν προς Περιστέρι, Λιόσια, Πετρούπολη, Ζεφύρι κ.λ.π. ,σταματούν στο φανάρι της Παπανδρέου και Ε.Ο. δημιουργώντας και εκεί πρόβλημα και μετά μέσω της Πλάτωνος και Πατρών προς το πάρκο κατευθύνονται προς την περιοχή που επιθυμούν. Τι κερδίζουν; 200 μέτρα λιγότερα αλλά την Πλάτωνος και όλη την περιοχή ΟΤΕ Δάσους την πνίγουν στην ηχορύπανση και το καυσαέριο. Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα αυτοκίνητα που έρχονται από τις συνοικίες του Πειραιά για το ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο συν Ελευσίνα και Ασπρόπυργο. Από Κύπρου-Παπανδρέου-Πατρών κ.λ.π.
    Ποιος θα ενδιαφερθεί ; Κανένας! Δυστυχώς είμαστε κάτοικοι Χαιδαρίου και όχι των βορείων προαστίων που οι δήμαρχοι σέβονται και έχουν φροντίσει να μην περνούν αυτοκίνητα των όμορων δήμων μέσα από την περιοχή τους όταν θέλουν να συντομεύσουν την διαδρομή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button