ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΓΟΡΑ

MAGIC STEP: Το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ και το αλληλέγγυο πρόσωπο των Σχολών Χορού

“O Χορός μας βάζει σε έναν υπέροχο κόσμο συνύπαρξης και σε ένα κοινωνικό ημερολόγιο ευημερίας όλο τον χρόνο.” Αυτό είναι το moto και η πράξη των σχολών χορού “magic step”.

Το επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά με ένα εξαιρετικό πάρτυ, άκρως χορευτικό και κεφάτο, που διοργάνωσαν για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την εορταστική περίοδο που διανύουμε. Ταυτόχρονα η σχολή δεν παύει να συνδράμει με τις δυνάμεις της το έργο του Χριστοδούλειου Ιδρύματος.

Πάρτυ με κέφι, χορό και όμορφο socializing. 

Η καλύτερη ευκαιρία για πάρτυ είναι οι γιορτές για αυτό τα μέλη και οι φίλοι των σχολών χορού Magic step έδωσαν το παρόν σε μια… RED CARPET βραδιά με επίσημο ένδυμα! Ήταν όλοι εκεί και περίσσεψαν η λάμψη, τα χαμόγελα, η ανταλλαγή δώρων και ο πολύς χορός! Αυτή η ανοιχτή παρέα διασκέδασε όπως μόνον εκείνη ξέρει και μπορεί!

MAGIC STEP: Το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ και το αλληλέγγυο πρόσωπο των Σχολών Χορού 13

Φιλανθρωπική εκδήλωση “Η αγάπη πάει παντού” 

Παράλληλα, η σχολή χορού magic step είναι μόνιμος χορηγός σε υποτροφίες χορού για το Χριστοδούλειο Ίδρυμα. Την Κυριακή 18/12 συμμετείχαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση “Η αγάπη πάει
παντού”  στο χώρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, όπου χόρεψαν τα παιδιά του Χριστοδούλειου σε
χορογραφίες από την δασκάλα τους Ειρήνη Μυρωνάκη.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και χορό γιατί όπως είπε ένας Αμερικανός συγγραφέας “Η ευκαιρία χορεύει μ’ αυτούς που είναι ήδη στην πίστα.

MAGIC STEP: Το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ και το αλληλέγγυο πρόσωπο των Σχολών Χορού 15

MAGIC STEP
Φειδιππίδου 2, Χαϊδάρι
Τηλ. 210 58 15 819

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button