ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μ. Σελέκος: Μάχη για να ξαναέρθει η ελπίδα στην πόλη

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Στη χθεσινή μαζική  συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου» δόθηκε ο τόνος για την κορύφωση της δουλειάς μέχρι την Κυριακή.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Γιώργος Κρητικός, Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Μιχάλης Σελέκος, πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου και εκ νέου υποψήφιος.  

Επιπλέον παραβρέθηκαν ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η Βιβή Δάγκα μέλος της ΚΕ και βουλευτής Δυτικού Τομέα, η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου μέλος της ΚΕ, και ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του Κόμματος.

Μ. Σελέκος: Μάχη για να ξαναέρθει η ελπίδα στην πόλη 3

Στην παρέμβασή του ο Γιώργος Κρητικός απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους νέους και τις γυναίκες του Χαϊδαρίου, την Κυριακή να πάνε στην κάλπη και να την γεμίσουν με τα κόκκινα γαρύφαλλα της Λαϊκής Συσπείρωσης. Να επιλέξουν το κόκκινο της ελπίδας και της προοπτικής σε αντίθεση με τη μαυρίλα όσων παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα, σε όσους τους μαύρισαν τη ζωή στο Μάτι, στη Μάνδρα, στα Τέμπη, στη Θεσσαλία, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο λιμάνι του Πειραιά, στις μεγάλες πυρκαγιές, στους χώρους δουλειάς που υπάρχουν εκατόμβες νεκρών. Όπως χαρακτηριστικά είπε «Τώρα είναι η ώρα πιο πολλοί να κάνουν το αποφασιστικό βήμα. Να συμπορευτούν χωρίς δισταγμό με το ΚΚΕ. Να γίνει η αρχή για περισσότερους, με τη στήριξη των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης. Κανείς να μην χαραμίσει το όπλο της ψήφου επιλέγοντας την αποχή. Μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες που ψήφισαν για πρώτη φορά το ΚΚΕ τον Μάη και τον Ιούνη, τόσοι κι άλλοι τόσοι που το σκέφτονται, σήμερα να το κάνουν πράξη, για να μπούμε όλοι μαζί μπροστά, για να οργανωθεί η τόσο απαραίτητη λαϊκή, εργατική αντεπίθεση με νέες δυνάμεις και ορμή».

Μ. Σελέκος: Μάχη για να ξαναέρθει η ελπίδα στην πόλη 5

Ο Μιχάλης Σελέκος, ξεκινώντας την ομιλία του στάθηκε στο γεγονός ότι η πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου στη συγκέντρωση, επιβεβαιώνει το θετικό κλίμα και την απήχηση που έχουν οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωση στο Χαϊδαρίωτικο λαό. Επιβεβαιώνει επίσης την θέληση των Χαϊδαριωτών να αναδείξουν ξανά τη Λαϊκή Συσπείρωση στη διοίκηση, ώστε να μπουν ξανά σε προτεραιότητα οι λαϊκές ανάγκες, οι ανάγκες των πολλών και όχι των λίγων.

Σχετικά με το έργο της διοίκησης Ντηνιακού, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες κινήσεις που έκανε, όπου προσπάθησε να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση τμήματος της υπηρεσίας καθαριότητας και υποβάθμισε υπηρεσίες πολιτισμού. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι σε όλη την πενταετία, δε στάθηκε ούτε μία φορά στο πλευρό των εργαζομένων που πάλευαν για μόνιμη και σταθερή δουλειά, αντίθετα μάλιστα προχώρησαν σε απολύσεις, αγνοώντας δικαστικές αποφάσεις, αλλά και τις ανάγκες των υπηρεσιών. Σχετικά με τις άλλες παρατάξεις, ανέδειξε ότι ουσιαστικά στα κύρια ταυτίζονται, αφού ταυτίζονται με τις πολιτικές των κομμάτων που υπηρετούν. Συμφωνούν δηλαδή με την μείωση της χρηματοδότησης των Δήμων, με την ανταποδοτικότητα,  με την υποστελέχωση που οδηγεί στην  ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, με την υποβάθμιση κοινωνικών αθλητικών δομών και άλλα.

Μ. Σελέκος: Μάχη για να ξαναέρθει η ελπίδα στην πόλη 7

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, κάλεσε όλους τους Χαϊδαριώτες που δε συμβιβάζονται με την κατάσταση που ζουν, που θέλουν να αγωνιστούν για την αλλάξουν, να δώσουν τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής  Συσπείρωσης να φτάσει παντού, για να ξαναέρθει η ελπίδα στην πόλη, φέρνοντάς τη ξανά στη διοίκηση του Δήμου και ενισχύοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Αττική. 

Μ. Σελέκος: Μάχη για να ξαναέρθει η ελπίδα στην πόλη 9

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button