ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Loukoumania: Οι λουκουμάδες… χρόνια μπροστά!

Loukoumania: Οι λουκουμάδες... χρόνια μπροστά! 3
Αφράτοι στο εσωτερικό, τραγανοί στο εξωτερικό, πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο με γεύση και «μνήμες» παράδοσης!

Όταν η απόλαυση συναντά την παράδοση, η επιτυχία είναι εγγυημένη και άκρως ελκυστική…! Μια τέτοια συνάντηση συμβαίνει καθημερινά στο Loukoumania της πόλης μας – Καραϊσκάκη 63 (5ο κατάστημα της αλυσίδας που ξεκίνησε από τα Γιάννενα) όπου αναβιώνει η γεύση του αυθεντικού, σπιτικού, παραδοσιακού, ελληνικού λουκουμά, σε πολλές παραλλαγές, με αναλλοίωτα όμως τα χαρακτηριστικά της αυθεντικής ζύμης.

Αφράτοι στο εσωτερικό, τραγανοί στο εξωτερικό

Οι Λουκουμάδες προσφέρονται σε ατομική, σε οικογενειακή μερίδα ή σε καλαμάκι (louksilaki) μια πανέξυπνη ιδέα με λουκουμάδες περασμένους σε ξυλάκι έχοντας ανάμεσα τους όποια γεύση επιθυμείτε.

Επιλέξτε τους με μέλι, με σοκολάτα γάλακτος, υγείας και λευκή, με φράουλα ή γεμιστούς με σοκολάτα και φράουλα και παγωτό και πολλά topings όπως ξηροί καρποί, πολύχρωμη τρούφα, coockies κ.α. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η αλμυρή εκδοχή τους με συνδυασμούς που θα δείτε και παρακάτω. Όλα τα υλικά είναι διαλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή και συνεχή έλεγχο ποιότητας.

Στα Loukoumania και για εξαιρετικά premium παγωτά που μπορεί κάποιος να απολαύσει μόνα τους ή να τα συνδυάσει με τους λουκουμάδες. Όλες οι κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις όπως βανίλια, σοκολάτα, καϊμάκι, φιστίκι, φράουλα κλπ. αλλά και ”trendy” γεύσεις όπως Bueno, Lila Pause, Snickers.

Και απαραιτήτως μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το παγωτό μηχανής με την αξεπέραστη απαλή υφή! Απολαμβάνεται μόνο του σε louk συνδυασμό και σε δύο γεύσεις!

Στόχος των Loukoumania είναι να προσφέρουν καθημερινά προϊόντα σε άριστη και σταθερή ποιότητα και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, προσιτές σε κάθε καταναλωτή, ενθουσιάζοντάς τους πελάτες τους με τις αξεπέραστες γεύσεις και προσφέροντας μια συνολική εμπειρία γρήγορης & αποτελεσματικής εξυπηρέτησης. Take away και delivery Δευτέρα – Παρασκευή 16:00-01:00 Σάββατο Κυριακή 14:00-01:00

Τα προϊόντα LOUKOUMANIA, ένας γευστικός παράδεισος για κάθε γλυκιά σας επιθυμία

instagram: loukoumania_haidari | facebook: loukoumania haidari

Loukoumania: Οι λουκουμάδες... χρόνια μπροστά! 23

Loukoumania: Οι λουκουμάδες... χρόνια μπροστά! 25

Σου άνοιξε η όρεξη; Παράγγειλε on line ή απευθείας στο 2105818918

Loukoumania: Οι λουκουμάδες... χρόνια μπροστά! 27

Loukoumania: Οι λουκουμάδες... χρόνια μπροστά! 29
Καραϊσκάκη 63, 12461 Χαϊδάρι 210 58 18 918 Δ – Π 16:00-01:00 Σάββατο Κυριακή 14:00-01:00

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button