ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Ή ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ.

Μέχρι τις 31 Αυγούστου έχει παραταθεί η δυνατότητα των ιδιοκτητών ακινήτων να δηλώσουν στους Δήμους τα πρόσθετα τετραγωνικά μέτρα χωρίς πρόστιμα και αναδρομικά προηγούμενων ετών.

Κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου που έχει δηλώσει στον Δήμο το ακίνητο του με μικρότερο εμβαδόν από το πραγματικό ή δεν το έχει δηλώσει καθόλου μπορεί να το διορθώσει υποβάλλοντας δήλωση με τα πλήρη και ορθά στοιχεία χωρίς την επιβολή προστίμων και χωρίς αναδρομικές χρεώσεις προηγούμενων ετών σε τέλη καθαριότητας και φωτισμού, ΤΑΠ και δημοτικό φόρο.

Η ρύθμιση αφορά όλα τα ακίνητα, κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους κτιρίων και πολυκατοικιών, βιοτεχνικούς και βιομηχανικούς και ακάλυπτους χώρους, τακτοποιημένα ή μη αυθαίρετα.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων που για οποιοδήποτε λόγο έχουν δηλωθεί με λιγότερα τετραγωνικά να αξιοποιήσουν την ρύθμιση μέχρι 31 Αυγούστου και να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα αυτή χωρίς πρόστιμα και αναδρομικές χρεώσεις πολλών ετών.

Η δήλωση πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://tetragonika.govapp.gr/.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων που χρειάζονται διευκρινήσεις για την δήλωση των τετραγωνικών του ακινήτου τους μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εσόδων του Δήμου Χαϊδαρίου, στο τηλέφωνο 213 2047302 ή στο μέιλ [email protected]