ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λεωφόρος Αθηνών: Σύγκρουση τριών φορτηγών, ένας τραυματίας

Η σύγκρουση τριών φορτηγών στον Σκαραμαγκά το πρωί της 21ης Σεπτεμρίου είχε σαν αποτέλεσμα πολύωρο μποτιλιάρισμα, αλλά προκάλεσε και τον τραυματισμό ενός επαγγελματία οδηγού.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 8 το πρωί, στο ρεύμα ανόδου της Λ. Αθηνών, κοντά στη συμβολή της με την έξοδο της Λ. Σχιστού. Τα τρία φορτηγά συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και 12 άνδρες. Τραυματισμένος ήταν μόνο ο ένας από τους οδηγούς, ο οποίος εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του φορτηγού. Η Πυροσβεστική χρειάστηκε σχεδόν μια ώρα για να τον απεγκλωβίσει.

Ευτυχώς, η κατάστασή του δεν ήταν απειλητική για τη ζωή του και γι’ αυτό οι διασώστες του ΕΚΑΒ είχαν τον χρόνο να δουλέψουν συστηματικά, ώστε να σταθεροποιηθεί και να διακομισθεί με ασφάλεια στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Όπως γράψαμε νωρίτερα σήμερα, το κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λ. Αθηνών διήρκεσε πάνω από 5 ώρες με τρομερή ταλαιπωρία για χιλιάδες διερχόμενους. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι μποτιλιαρισμένο για πολλά χιλιόμετρα ήταν το ρεύμα καθόδου, ενώ το ατύχημα είχε σημειωθεί στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, γεγονός που αποδίδεται στην… περιέργεια των οδηγών.

Φωτό EKABNews

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button