ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λεωφόρος Αθηνών, μετά από μισή ώρα βροχή!

Γράφει ο Δημήτρης Αλεξάκης
Δημοτικός Σύμβουλος «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»

Χαϊδάρι 31 Μαΐου 2023

Πλημμυρικά φαινόμενα στη Λεωφόρο Αθηνών
μετά από μισή ώρα βροχή!

Οι τέσσερεις λωρίδες κυκλοφορίας προς την Κόρινθο έγιναν δύο για δύο ώρες περίπου!

Σε μια εκδήλωση στην πόλη μας πρόσφατα, στις 27 Μαϊου 2023, περιφερειακή σύμβουλος της Παράταξης του Περιφερειάρχη Αττικής του κυρίου Γ. Πατούλη, αφού μας μετέφερε τους χαιρετισμούς του, μας δήλωσε ότι ο κύριος Γ. Πατούλης είναι πάντα μαζί μας και ότι έχει πολλές μελέτες για τη Δυτική Αθήνα και κατά συνέπεια για την πόλη μας έτοιμες!

Το ερώτημα που προκύπτει ως προς την αντιπλημμυρική προστασία του Χαϊδαρίου και των περιουσιών των κατοίκων (παρά το ΚΕΒΟΠ, στο κεντρικό Χαϊδάρι) αλλά και των υποδομών του Δήμου (Δημοτικό Κολυμβητήριο παρά την οδό Κορυτσάς και τη Λεωφόρο Αθηνών) είναι :

Λεωφόρος Αθηνών, μετά από μισή ώρα βροχή! 3

Ο κύριος Γ. Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, τις έτοιμες μελέτες πληρωμένες από χρήματα των πολιτών της Αττικής, για τις οποίες μας ενημέρωσε με παρρησία και απόλυτη βεβαιότητα η κυρία περιφερειακή σύμβουλος, μεταξύ αυτών και για τον μεγάλο κεντρικό συλλεκτήριο αγωγό ομβρίων υδάτων στη Λ. Αθηνών, τις έχει στο συρτάρι του ή στο μαξιλάρι του;  

Γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια δεν μπορεί να τις εφαρμόσει;

Λεωφόρος Αθηνών, μετά από μισή ώρα βροχή! 5

Να σημειωθεί δε ότι, στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας παρουσιάστηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) της Περιφέρειας Αττικής για τη διαχείριση υδάτινων πόρων στις λεκάνες απορροής του Ποικίλου Όρους, μεταξύ αυτών και η λεκάνη απορροής που αφορά στην πόλη μας, στην τακτική συνεδρίαση της 31ης Αυγ. 2021, κυρία περιφερειακή σύμβουλε!

Εντέλει, γιατί δεν πρόκαμε να κάνει το παραμικρό μέχρι σήμερα;

Ο Δήμαρχός μας κύριος Ε. Ντηνιακός ενόχλησε τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη ή δεν θεωρεί το θέμα μείζον για την πόλη μας;

Λεωφόρος Αθηνών, μετά από μισή ώρα βροχή! 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button