ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λ. Αθηνών, Δαφνί: “Αν πέσει άνθρωπος εκεί μέσα, δεν θα το καταλάβει κανείς!”

Ποιος κατασκεύασε και παράτησε ακάλυπτο αυτόν τον βαθύ, κατακόρυφο αγωγό;

Χαϊδαριώτης ζητάει από το “Χαϊδάρι Σήμερα” να σημάνει συναγερμό, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο, όπως μάς λέει. Βρίσκεται δίπλα στη Λ. Αθηνών, στο ύψος του Δαφνίου, κοντά στο εκκλησάκι.

“Παρακαλώ πολύ να γράψετε κάτι. Αν πέσει άνθρωπος στον αγωγό, δεν θα το καταλάβει κανείς! Είναι τόσο βαθύ που ο πυθμένας δεν φαίνεται. Τέτοιες καταστάσεις δεν συμβαίνουν ούτε σε τρικοσμικές χώρες. Αφού η υπηρεσία που το έφτιαξε το άφησε έτσι, ας κάνει τουλάχιστον κάτι ο Δήμος”.

Πρόκειται για έργο κάποιας δημόσιας υπηρεσίας, πιθανόν της ΕΥΔΑΠ, με άγνωστο χρόνο κατασκευής. Έχει διάμετρο περίπου 80 εκ., δηλαδή χωράει άνετα ένας άνθρωπος. Διακρίνεται γύρω του μια πολύ πρόχειρη σιδερένια σήμανση, αλλά χωρίς καμία ουσιαστική φροντίδα να ασφαλιστεί. Είναι μια πολύ επικίνδυνη παγίδα στο έδαφος. Πρόκειται για εγκληματική αμέλεια!

Λ. Αθηνών, Δαφνί: "Αν πέσει άνθρωπος εκεί μέσα, δεν θα το καταλάβει κανείς!" 3
Λ. Αθηνών, Δαφνί: "Αν πέσει άνθρωπος εκεί μέσα, δεν θα το καταλάβει κανείς!" 5
Λ. Αθηνών, Δαφνί: "Αν πέσει άνθρωπος εκεί μέσα, δεν θα το καταλάβει κανείς!" 7

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Δυστηχως,η αμελεια είναι εγκληματική.υπαρχουν πεζοπόροι στο σημείο αυτό,όπως και παιδιά .είναι άκρως επικίνδυνο για πρόκληση ατυχήματος.αν οι αρχές δεν δώσουν σημασία,ας κάνουν κάτι ομαδικό οι κάτοικοι της περιοχής ,να διαμαρτυρηθούν ομαδικώς επί του θέματος στη δημο πριν γίνει ατύχημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button