ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κρούσματα κορωνοϊού στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου

Σε μαζικά rapid τεστ υποβλήθηκε όλο το προσωπικό του Α.Τ. Χαϊδαρίου, μετά από αίτημα που υπέβαλε προς τον ΕΟΔΥ η διοίκησή του, λόγω της καθημερινής επαφής των ανδρών/γυναικών του με πολύ κόσμο, εντός ή εκτός του Τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα τεστ βγήκαν θετικά για δύο αστυνομικούς. Οι συγκεκριμένοι δεν είχαν παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα πριν το τεστ, αλλά και στη συνέχεια ήταν ασυμπτωματικοί. Τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες και μετά τη λήξη της καραντίνας επέστρεψαν στην υπηρεσία τους.

Αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού το “Χαϊδάρι Σήμερα” 

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι έλεγχοι στην πόλη μας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, συνεχίζονται αδιάλειπτα, πάντως οι παραβάσεις που βεβαιώνονται στο Χαϊδάρι κατά το τελευταίο διάστημα είναι μετρημένες.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” έγινε αυτόπτης μάρτυρας σε μία από αυτές, που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Μεσημεριανές ώρες στην οδό Αγίας Γρηγορούσας, ένας μεσήλικας περπατούσε χωρίς μάσκα. Από το μπαλκόνι του Α.Τ. Χαϊδαρίου αστυνομικός τον παρατήρησε, αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία, γύρισε το κεφάλι του και συνέχισε το δρόμο του. Τότε ένας άλλος αστυνομικός πήρε το μπλοκάκι, και αφού τον εντόπισε τον σταμάτησε σε κοντινή απόσταση. Του έκοψε το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button