ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κρίτων Αρσένης: “Μού την φύλαγε” ο δήμαρχος Αιγάλεω

Σε καταγγελία κατά του δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα προέβη ο βουλευτής Κρίτων Αρσένης, με αιτία την άρνηση του πρώτου να τον δεχτεί ως μέλος αντιπροσωπείας για την έξωση οικογένειας που χάνει σπίτι από πλειστηριασμό στο Αιγάλεω.

Ο κ. Αρσένης απέδωσε τη συμπεριφορά του δημάρχου στην ενόχλησή του για τον αγώνα του για το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρίτωνα Αρσένη:

Ποιους φοβάται ο κ. Γκίκας – Το ΜέΡΑ25

Σε προκλητικές ενέργειες προέβη για ακόμα μία φορά ο δήμαρχος Αιγάλεω Γ. Γκίκας. Αρνήθηκε να δεχτεί τον βουλευτή του ΜέΡΑ25 και υποψήφιο βουλευτή του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Κρίτωνα Αρσένη ως μέλος αντιπροσωπείας για την αποτροπή της έξωσης οικογένειας που χάνει σπίτι από πλειστηριασμό στο Αιγάλεω -ενώ την ίδια στιγμή δέχτηκε να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συνάντηση υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ. 

Είναι προφανές ποιοι ενοχλούν -και ποιοι δεν ενοχλούν. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Γκίκας δεν ξεχνά τι έκαναν ο Κρίτων Αρσένης και το ΜέΡΑ25 για το 9ο Δημοτικό Σχολείο και την υπεράσπισή του, για τα 10 σεισμόπληκτα σχολεία και την αποκατάστασή τους, και για τα ειδικά σχολεία και την αναστροφή της κατάστασης στην οποία τα έχει φέρει η πλήρης εγκατάλειψή τους. 

Προφανώς ο κ. Γκίκας φοβάται το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη και θέλει να το αποκλείσει με κάθε τρόπο. Εμείς δε χρειαζόμαστε ούτε πάτρονες ούτε ευεργέτες. Απαιτούμε τα δικαιώματα που δίνει η Πολιτεία. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σπίτι-σπίτι πόρτα-πόρτα μέχρι την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των “εκλεκτών” της στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button