ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κρεοπωλεία Πάσχος “Τα παιδιά”: 3 καταστήματα & 1 e-Shop για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας.

Το μόνο που δεν κόβουν εδώ είναι η ποιότητα τους! Για χάρη της δεν εφησυχάζουν ποτέ, από τους αυστηρούς ελέγχους για την προμήθεια των κρεάτων από επιλεγμένες φάρμες που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές μέχρι την σχολαστική επιλογή του κάθε κομματιού και για τον κάθε πελάτη που γίνεται ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας – ανεξάρτητα από το αν είστε τακτικοί ή μπαίνετε για πρώτη φορά στο μαγαζί.

Το πρώτο κρεοπωλείο με την επωνυμία “Τα Παιδιά” άνοιξε το 1975 από τον Αντώνιο Πάσχο στην οδό Παρασκευοπούλου 103 στα Κάτω Πατήσια. Και τα τρία παιδιά του -Γιώργος, Περικλής και Νίκος – που μεγάλωσαν μέσα στο κατάστημα, ακολούθησαν την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του πατέρα τους ανοίγοντας τρία καταστήματα. Ένα στο Αιγάλεω και δύο στο Περιστέρι, στο Μπουρνάζι και στην Ανθούπολη. 

Κρεοπωλεία Πάσχος "Τα παιδιά": 3 καταστήματα & 1 e-Shop για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας. 3
Το παρελθόν συναντά το μέλλον. Αριστερά το πρώτο κρεοπωλείο της οδού Παρασκευοπούλου 103 στα Κάτω Πατήσια (1975) Δεξιά: Υπερσύγχρονα dry aging ψυγεία για κρέας απαράμιλλης γεύσης.

Σήμερα, κατανοώντας την συνεχή αλλαγή των απαιτήσεων της καθημερινότητας και της εποχής απλοποιούν τις αγορές μέσω του του e-shop τους, ώστε να μπορείτε να παραλάβετε στον χώρο σας την γνωστή ποιότητα των προϊόντων τους.

“Τα Παιδιά” μπορείς να τα εμπιστευτείς για το καλύτερο, ό,τι κρέας κι αν θες και σε όποια κοπή! Λαχταριστά, κρέατα ελληνικής κυρίως προέλευσης, βρίσκονται στη διάθεσή σας! Από ελιά μέχρι T-Bone, από Κόντρα Μπριζόλα μέχρι Rib Eye, από Οσομπούκο μέχρι χτένι, από ζουμερά παϊδάκια μέχρι χειροποίητο μπιφτέκι, σνίτσελ, κοντοσούβλι, μαριναρισμένη τηγανιά, χοιρινές μπριζόλες και πανσέτες, μπούτι, κότσι, κοτόπουλα εκτροφής, ελευθέρας, βιολογικά και πολλά ακόμα, για κάθε γούστο, κάθε ανάγκη και περίσταση, με τα προσφερόμενα είδη να πολλαπλασιάζονται περαιτέρω σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε εορταστικής περιόδου.

Χειροποίητα Σαλάμια Αέρος

Χωρίς συντηρητικά, φυσικής ωρίμανσης με Χοιρινό, Χοιρινό με τρούφα, Μοσχαρίσιο, Πρόβατο

Κρεοπωλείο “Τα Παιδιά” Πάσχος | κεντρικό κατάστημα Πλατεία ΠαπάγουΑιγάλεω, Ηρακλείτου & Πολυδεύκους 32, Τ 210 5911337 | e- shop | Περιστέρι, Ανθούπολη 210-5741557, Μπουρνάζι 210-5761668

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button