ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κώστας Ασπρογέρακας: Στηρίζω Μιχάλη Σελέκο

Ανακοίνωση της παράταξης Δημοτική Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση – Κώστας Ασπρογέρακας

Ευχαριστούμε όλες τις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες που μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν με την συμμετοχή και την ψήφο τους την παράταξή μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» και τον επικεφαλής της και υποψήφιο δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ.

Τόσο τα προηγούμενα χρόνια, όσο και σε αυτήν την προεκλογική περίοδο προσπαθήσαμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε ένας ακόμη συνδυασμός, αλλά ένας άλλος συνδυασμός. Ένας συνδυασμός που δίνει βάρος στα μεγάλα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνδέοντάς τα με την καθημερινότητα των δημοτών. Που διακηρύσσει την ανάγκη για μία άλλη λογική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Που όχι θα μόνο αναδεικνύει τα προβλήματα και τους υπαίτιους, αλλά θα διεκδικεί τις καλύτερες λύσεις με την συμμετοχή των ίδιων των πολιτών. Που θα συγκρούεται με συμφέροντα, με νοοτροπίες αδιαφορίας και ανευθυνότητας. Που θα προστατεύει το δημόσιο συμφέρον και δεν θα παραχωρεί τις λειτουργίες του βορά στα κερδοσκοπικά συμφέροντα ενός παρασιτικού ιδιωτικού τομέα. Στην ίδια κατεύθυνση σκοπεύουμε να κινηθούμε και το επόμενο διάστημα.

Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν θέλουμε ούτε να κρυφτούμε, ούτε να σιωπήσουμε, ούτε να πούμε μισόλογα, ούτε να «φωτογραφίσουμε». Θέλουμε να πούμε καθαρά και ξάστερα την άποψή μας. Θέλουμε να απαντήσουμε στο δίλημμα που εκ των πραγμάτων έχει τεθεί.

Θεωρούμε επιζήμια για την πόλη και τους κατοίκους της την εκλογή του κου Ντηνιακού στη θέση του Δημάρχου.

Γιατί η αλλαγή πορείας που διακηρύσσει, δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα από μία συμμαχία δήθεν απολίτικων, ευκαιριακών συνευρέσεων που υπόσχεται μια έξυπνη και μοντέρνα διαχείριση, αγνοώντας το πολιτικό πλαίσιο των μνημονιακών δεσμεύσεων που οδηγεί την κοινωνία στη φτωχοποίηση και τους δήμους στο μαρασμό και την υπερχρέωση.

Γιατί δεν λένε τίποτα για την επιστροφή του κλεμμένου 60% από τους θεσμοθετημένους οικονομικούς πόρους του Δήμου. Γιατί αν και παρουσιάζονται σαν «ανεξάρτητοι», είναι πλήρως εξαρτημένοι στην λογική των ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων που θέλουν τον Δήμαρχο τοποτηρητή τους.

Στο δεύτερο γύρο της ερχόμενης Κυριακής υποστηρίζουμε την εκλογή του Δημάρχου κ. Μιχάλη Σελέκου. Η υποστήριξή μας αυτή δεν είναι λευκή επιταγή εκ μέρους μας. Στηρίζεται στις αρχές μας και δίνει βάρος στην προοπτική εξέλιξης της πόλης μας. Θα ασκεί όμως ταυτόχρονα και μία αυστηρή κριτική, θα υπερασπίζεται μια πολιτική που θα παλεύει και θα κινητοποιεί τον Χαϊδαριώτικο λαό να διεκδικεί λύσεις σε δίκαια αιτήματα, που θα είναι πιο αποτελεσματική στη διαχείριση των προβλημάτων της καθημερινότητας, που δεν θα παραπέμπει τη λύση της στο «μέλλον» και σε μία άλλη κοινωνία, που θα συγκρούεται με τα μικρά και μεγαλύτερα συμφέροντα που ιδιοποιούνται παράνομα το δημόσιο χώρο.

Εμείς θα σταθούμε δίπλα σε μία τέτοια πολιτική.

Για εμάς είναι σαφές ότι οι κάτοικοι του Δήμου μας έχουν την γνώση, την εμπειρία, την μνήμη και την κρίση για να στηρίξουν μια τέτοια κοινωνία.

Κώστας ΑσπρογέρακαςΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button