ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Κοροϊδεύουν τους εύπιστους με τις δήθεν καλές προθέσεις τους!”

Πολιτικό σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάκη στην πρόσκληση της δημοτικής αρχής για συμμετοχή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και πιο συγκεκριμένα στο θέμα “Η πόλη έχει φωνή – Βγαίνουμε στο δρόμο για τα δίκαια αιτήματά μας”:

Πρόκειται για μια κομματική φιέστα του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, που λειτουργεί αιφνιδιαστικά, χωρίς να λέει ανά θεματική περίπτωση πού βρισκόμαστε στην πόλη μας, ποιος είναι ο στόχος της Λ.Σ., και πώς πάμε προς αυτόν.

Επίσης σημαντικό είναι ότι δεν παρουσιάζουν άλλες υφιστάμενες τεκμηριωμένες προτάσεις δημοτικών παρατάξεων συνοδεία αξιολόγησης για το ποιες θεωρούν θετικές και ποιες αρνητικές, καθώς και για το ποιες χρήζουν συμπλήρωσης, υποτιμώντας θέσεις βάσιμες άλλων παρατάξεων για να δηλώσουν ότι ξεκινούν από το μηδέν! Η πόλη μας δεν έχει παρελθόν!

"Κοροϊδεύουν τους εύπιστους με τις δήθεν καλές προθέσεις τους!" 3

Φέρνει ένα θέμα, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα προηγούμενης συζήτησης σε επιμέρους συλλογικά όργανα για να κρυφτεί πίσω από την ανικανότητά της για κάθε τι που έχει ανάγκη ο Δήμος.

Περιχαρακώνεται γενικότερα μη συμμετέχοντας σε καμία αυτοδιοικητική συλλογική κίνηση, όπως οι 94 Δήμοι για την Πολιτική Προστασία με πρωτοβουλία του Δήμου ΒΒΒ, η ενεργειακή συμμαχία με πρωτοβουλία του Δήμου Αθήνας κλπ., μη έχοντας και μη προβάλλοντας βεβαίως εναλλακτική πρόταση.

Κοροϊδεύουν ασύστολα τους εύπιστους με τις δήθεν καλές προθέσεις τους!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button