Μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Χαϊδαρίου είδαν τον αγώνα τους να δικαιώνεται και άνοιξαν την πόρτα της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Με βάση τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα, μία μαθήτριά του πέρασε πρώτη στην αρχιτεκτονική Πατρών. Επίσης μαθητές πέτυχαν στις παρακάτω σχολές: Βιοϊατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Ηλεκτρονικών ΑΣΠΑΙΤΕ, Λογιστική και Χρηματοοικονομική Λάρισας, Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Κορίνθου.

Καθηγητές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Χαϊδαρίου είναι οι Βαγγέλης Ζεβόλης (και υπεύθυνος από τη διοίκηση του Δήμου), Αλέξανδρος Κουτσουράκης, Φανή Κουτσιλιέρη και Σίλια Μιχαηλίδου.

Συγχαρητήρια σε όλους, μαθητές και καθηγητές!

Η Σίλια Μιχαηλίδου σχολίασε σχετικά:

Βγήκαν οι βάσεις των σχολών σήμερα και ως καθηγήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Χαϊδαρίου, χωρίς να θέλω να μειώσω την χαρά μου και την περηφάνια μου για τους υπόλοιπους μαθητές μου, θα ήθελα να πω πόσο υπερήφανη με έκαναν αυτά τα παιδιά με τα κατορθώματά τους και σε μια περίοδο που ήταν δύσκολη και με πολλά εμπόδια για όλους. Όσοι με ξέρουν και έχουν παρακολουθήσει άλλες αναρτήσεις μου γνωρίζουν ότι το έργο δεν ήταν εύκολο, ότι πραγματικά παλέψαμε όλοι μαζί για να μην χαθούν μαθήματα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Δεν θα αναφερθώ σε νούμερα, σχολές κτλ δεν είναι αυτό το νόημα. Το νόημα είναι ότι από παιδιά σαν αυτά ελπίζω να πάρουμε όλοι παράδειγμα ώστε να μην τα παρατάμε και να προσπαθούμε για τους στόχους και τα όνειρά μας no matter what που λέμε και στο χωριό μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά (αλλά στα δικά μου λίγο πιο πολλά)!👏👏 Τώρα αρχίζει το καλό!📚