ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κλιμακώνεται η ρήξη – Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα γήπεδα τένις του Δάσους

Δύο περιπολικά και περίπου δέκα (!) δικυκλιστές της Άμεσης Δράσης χρειάστηκε να πάνε σήμερα περί τις 11 το πρωί στα γήπεδα τένις στο Δάσος, όπου, ως γνωστόν σοβεί σύγκρουση του Δήμου Χαϊδαρίου και του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου σχετικά με τη χρήση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εκείνη την ώρα έκαναν προπόνηση νεαροί αθλητές της ομάδας, ενώ δημότες ήθελαν να παίξουν στα ίδια γήπεδα.

Την προηγούμενη μέρα ο ΑΟΑΧ, που χρησιμοποιούσε τα γήπεδα μέχρι τώρα αποκλειστικά για το αγωνιστικό και το πρωαγωνιστικό του τμήμα, έλαβε έγγραφο υπογεγραμμένο από το γενικό γραμματέα του Δήμου, Αντώνη Κουτάντο, ότι ο χώρος θα είναι στη διάθεση των δημοτών συγκεκριμένες ημέρες και ώρες την εβδομάδα.

Σε επικοινωνία που είχε το «Χαϊδάρι Σήμερα» με την αντιδήμαρχο Ελένη Μπέλα, αυτή υποστήριξε πως ο Δήμος επιθυμεί να έχει τη διαχείριση όλων των δημοτικών γηπέδων. Ο Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου αντιδρά με το επιχείρημα ότι όλα αυτά τα χρόνια είχε την αποκλειστική χρήση τους. «Τα γήπεδα τένις ανήκουν σε όλους τους δημότες και η διαχείρισή τους ανήκει στο Δήμο. Εμείς οφείλουμε να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο για να έχουν πρόσβαση όλοι, δημότες και αθλητές. Ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε μια καλύτερη συνεργασία και με αυτή την ομάδα». Μέχρι την ώρα αυτή δεν στάθηκε δυνατό να έχουμε την επίσημη τοποθέτηση του ΑΟΑΧ.

Πιο αναλυτικά για το θέμα εδώ: Ελένη Μπέλλα – Δήμητρα Χαντζή “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” για τα γήπεδα τένις στο Χαϊδάρι.

Κλιμακώνεται η ρήξη - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα γήπεδα τένις του Δάσους 3
Η Δήμητρα Χαντζή και ο Αποστόλης Θεοφίληςέξω από τα γήπεδα, λίγη ώρα μετά το πρωινό επεισόδιο στα γήπεδα τένις.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button