ΕΛΛΑΔΑ

Κλεμμένο όχημα από το Χαϊδάρι βρέθηκε στην Καβάλα με παράνομους μετανάστες

Για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών χρησιμοποιήθηκε ένα αυτοκίνητο που κλάπηκε πριν από λίγες μέρες από το κεντρικό Χαϊδάρι.

Το όχημα εντοπίστηκε πριν από λίγα 24ωρα στην Καβάλα, την ώρα που μετέφερε τέσσερις Σύριους ενώ το οδηγούσε ένας Αιγύπτιος. Ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί στη μακεδονική πόλη και ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη. Οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, αλλά δουλέμπορος και λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα να κινούνται πεζοί και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι τέσσερις Σύριοι, πλήρωσαν τον Αιγύπτιο οδηγό για να τους μεταφέρει παράνομα στη χώρα μας. Από την πλευρά του ο διακινητής ομολόγησε στους αστυνομικούς πως το αυτοκίνητο του το προμήθευσε κάποιο τρίτο πρόσωπο, δεν το κατονόμασε όμως.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διακίνηση μεταναστών καθώς επίσης και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και η προανάκριση για την κλοπή του  συνεχίζεται.

Το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου βρίσκεται σε επικοινωνία με την αντίστοιχη υπηρεσία της Καβάλας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την απόδοσή του στη Χαϊδαριώτισα ιδιοκτήτρια του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button