ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κηφισός: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στην κοίτη του ποταμού

Τέλος στη ζωή του έδωσε άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε στον Κηφισό, στο ύψος της Λαχαναγοράς Ρέντη και στη συνέχεια έπεσε από τη γέφυρα. Ανασύρθηκε χωρίς της αισθήσεις του.

Αναστάτωση επικράτησε επί της Λ. Κηφισού μετά από ένα φρικτό περιστατικό. Ένας άγνωστος μέχρι στιγμής άντρας, αυτοκτόνησε αφού πρώτα αυτοπυρπολήθηκε και έπεσε στη συνέχεια από την γέφυρα, στην κοίτη του Κηφισού ποταμού, στο ύψος της Λαχαναγοράς Ρέντη.

Ο άνδρας, 40 ετών, παράτησε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου, ανέβηκε στην πεζογέφυρα, όπου το ποτάμι σε εκείνο το σημείο είναι ανοικτό, αυτοπυρπολήθηκε και αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα στο κενό. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η Πυροσβεστική όπου εντόπισαν τον άνδρα στην κοίτη του ποταμού και στην συνέχεια τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Λαμία καθώς στο ίδιο σημείο είναι ακινητοποιημένο ένα αυτοκίνητο, ενδεχομένως το αυτοκίνητο του αυτόχειρα. Επί τόπου βρίσκεται Αστυνομία και Πυροσβεστική για την ανάσυρση του πτώματος από την κοίτη.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button