Κι όμως… η Trattoria κατάφερε να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη!

Δεν είναι καθόλου απλό να κάνεις το εξαιρετικό ακόμη καλύτερο… ωστόσο η «Trattoria Casa Bianca» φέρνει στο Χαϊδάρι “δυνατά” νέα που εξιτάρουν δικαίως το ενδιαφέρον μας: Μια υπέροχη καλοκαιρινή ταράτσα, τη μαγεία των χειροποίητων, φρέσκων ζυμαρικών και έναν «Χρυσό Σκούφο»! Είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν μπορούμε να γράφουμε τέτοια νέα για την έξοδο στο Χαϊδάρι και η Trattoria το αξίζει και με το παραπάνω!
Οι γευσιγνώστες έχουν ήδη αγκαλιάσει το όμορφο εστιατόριο που έφερε στην πόλη αυθεντική ιταλική κουζίνα, βάζοντάς το ψηλά στην ατζέντα της εξόδου τους! Έτσι, η Trattoria για τη νέα σεζόν, θέλοντας να ανανεωθεί και να ευχαριστήσει το κοινό της για τη σταθερή στήριξη και εμπιστοσύνη που της δείχνει, έλαβε υπόψιν σχόλια και παρατηρήσεις αναζητώντας ακόμα πιο εκλεπτυσμένες και ξεχωριστές γεύσεις. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους και καταξιωμένους σεφ της νεότερης γενιάς για να αναδείξει μαζί με την ομάδα του καινούριες και αγαπημένες γεύσεις από την πιο δημοφιλή κουζίνα του κόσμου, την ιταλική, σε exclusive εκτελέσεις!
O Chef Παναγιώτης Γιακαλής βραβευμένος με «χρυσό σκούφο» (Toques D’ Or), executive chef στο ξενοδοχείο “The Margi” στη Βουλιαγμένη, με χρόνια πολύτιμης εμπειρίας κοντά σε βραβευμένους σεφ στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Παρίσι και με μεγάλο μαγειρικό ταλέντο στη δημιουργική κουζίνα πάντα βασισμένη στις πιο ποιοτικές φρέσκες πρώτες ύλες, δημιούργησε στην Trattoria ένα καλοστημένο μενού που θα την κάνει το πιο ξεχωριστό στέκι της πόλης!
Συνηγορεί σε αυτό η ατμοσφαιρική, φιλόξενη ταράτσα που κάνει το ντεμπούτο της αγκαλιασμένη με τις κορυφές των πεύκων, μια ανάσα από την βοή του πεζόδρομου της Καραΐσκάκη και τα τραπέζια στρωμένα με τις απαραίτητες αποστάσεις για την ασφάλεια και την απόλαυσή μας.
Η μαγειρική φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ εστιάζει στις καθαρές γεύσεις, την αγνότητα των πρώτων υλών και την δύναμη της καλής ομάδας! Ο executive chef “τρέχει” την κουζίνα υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιακαλή Ο σεφ Π. Γιακαλής με τον επιδέξιο πιτσαγιόλο (pizzaiolos) της Trattoria

Πραγματικά δεν ξέρω πολλούς που θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι σε μια καλοφτιαγμένη pasta, ιδίως χειροποίητη και al dente ή να αντισταθούν στη μυρωδιά μιας φρεσκοψημένης πίτσας που το ζυμάρι της ανοίγεται στον αέρα ζωντανά μπροστά μας πίσω από την ανοιχτή κουζίνα της.
Είναι σίγουρο πως η Trattoria θα συνεχίσει να τραβά την προσοχή μας όχι μόνο με το νέο μενού του ταλαντούχου σεφ Π. Γιακαλή (που θέλουμε να ανακαλύψουμε πιάτο – πιάτο) αλλά και με την εκπληκτική της εξυπηρέτηση για την οποία μιλούν πολλοί. Στην Trattoria η εμπειρία γεύσης και περιποίησης μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι ωραία, αυτό είναι άλλωστε και το μότο της: La vita è bella!
Μπέττυ Λαμπροπούλου

Tip: Η Trattoria Casa Bianca κάνει την κράτηση τραπεζιού τόσο απλή, όσο ένα κλικ εδώ
info: Στρ. Καραϊσκάκη 43, Χαϊδάρι | Τ. 210 58 21 711
Photo credit: @lydiamonfort3.