Το πρωί της Τετάρτης 25 Μαρτίου ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλης, αποδίδοντας όπως κάθε χρόνο τις πρέπουσες τιμές στους ήρωες της Επανάστασης του 1821.

Η κατάθεση στεφάνου πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία άλλων επισήμων ή κατοίκων της πόλης, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε δήλωση του για την σημερινή Εθνική Επέτειο ο Βαγγέλης Ντηνιακός αναφέρει:

Τιμούμε την εθνική επέτειο και τους ήρωες του 1821 με τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού. Η σκέψη σήμερα είναι στους αγώνες και στις θυσίες των προγόνων μας, χάρη στις οποίες θεμελιώθηκε η εθνική ανεξαρτησία. Με την υπεύθυνη στάση του καθενός και την ανταπόκριση κράτους και Δήμων στα καθήκοντά τους θα βγούμε όλοι οι Έλληνες μαζί ξανά νικητές στον αγώνα των δικών μας ημερών.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Μήνυμα του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού προς τους κατοίκους του Χαϊδαρίου: “Μπορούμε να βγούμε νικητές από την δοκιμασία που περνάμε. Προσπαθούμε όλοι μαζί, με υπευθυνότητα και αισιοδοξία. Μένουμε σπίτι, ο Δήμος είναι κοντά σε όποιον χρειάζεται βοήθεια.”

#MenoumeSpiti

Μπορούμε να βγούμε νικητές από την δοκιμασία που περνάμε. Προσπαθούμε όλοι μαζί, με υπευθυνότητα και αισιοδοξία. Μένουμε σπίτι, ο Δήμος είναι κοντά σε όποιον χρειάζεται βοήθεια.

Gepostet von Δήμος Χαϊδαρίου am Dienstag, 24. März 2020