ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κατεψυγμένου κιμά σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην αγορά από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο των σχετικών ελέγχων οι ελεγκτές της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής προχώρησαν στην κατάσχεση συνολικά 3 τόνων προϊόντων ζωικής προέλευσης.

Ειδικότερα

  • Στις 19-12-2022  κατασχέθηκαν στον Ασπρόπυργο (ψυκτική εγκατάσταση, εντός θαλάμου κατάψυξης), 600 κιλά κατεψυγμένου κιμά
  • Χθές, 20-12-2022 κατασχέθηκαν, στον Ταύρο (εγκατάσταση κρέατος, εντός θαλάμου κατάψυξης και εγκατάστασης), 2.403 κιλά προϊόντων ζωικής προέλευσης(οι έλεγχοι στο συγκεκριμένο σημείο συνεχίζονται και ενδέχεται να αυξηθεί η ποσότητα των κατασχεμένων προϊόντων).

Βασικά αίτια των κατασχέσεων είναι η υπέρβαση του ορίου διατηρησιμότητας, η έλλειψη σημάτων καταλληλότητας και η φύλαξη νωπών προϊόντων σε κατάψυξη.

Να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι διενεργούνται σε πάσης φύσεως χώρους που παρουσιάζουν καταναλωτική κίνηση την εορταστική περίοδο – χώροι εστίασης/ αναψυχής, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πρατήρια υγρών καυσίμων, εμπορικά / εποχικών ειδών καταστήματα και γενικότερα χώροι τροφίμων και ποτών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button