ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελία για περιπολίες μαϊμού στη Δυτική Αττική – “Κοροϊδεύουμε τον κόσμο”

Σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό και περιπολίες «μαϊμού» που υπάρχουν μόνο «στα χαρτιά» καταγγέλλουν οι αστυνομικοί στη Δυτική Αττική. “Να γίνει ενδελεχής έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες για την εξαπάτηση”, είπε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών.

Στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” μίλησε σχετικά ο Χαϊδαριώτης πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης.

Χτεσινό άρθρο του "Χαϊδάρι Σήμερα": Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι αστυνομικοί: Περιπολικά φαντάσματα τα βράδια και πρωτοφανής εξαπάτηση!!!

Για να γίνει περιπολία χρειάζονται δύο άτομα, τα οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο φρουρός. Κατά συνέπεια για να γίνουν οι περιπολίες πρέπει να… κλειδωθεί το τμήμα.

Πιο αναλυτικά για την καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής εδώ:

«Γίνονται περιπολίες – φαντάσματα. Περιπολίες – μαϊμού. Στα χαρτιά φαίνεται ότι γίνονται, ότι η περιοχή αστυνομεύεται, αλλά αυτά είναι μόνο στα χαρτιά. Κάποιες φορές μάλιστα αποφεύγεται να αποτυπώνεται στο χαρτί αυτή η εξαπάτηση, και δίνεται προφορική εντολή στους αξιωματικούς υπηρεσίας των αστυνομικών τμημάτων να επικοινωνούν με το κέντρο Άμεσης Δράσης να δίνουν ανάληψη υπηρεσίας, ότι θα εκτελέσουν περιπολία, με τους εαυτούς τους ως οδηγούς και τον σκοπό του τμήματος ως συνοδό. Δηλαδή θα πρέπει δύο άνθρωποι ταυτόχρονα και να περιπολούν και να βρίσκονται στο τμήμα», είπε ο κ. Σταματάκης.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου τι θα γίνει αν μπορεί να πάει περιπολικό σε κάποιον που θα πάρει τηλέφωνο στο Τμήμα και πει “στείλετε περιπολικό, υπάρχει ανάγκη, με κλέβουν”, ο πρόεδρος της Ένωσης απάντησε: “Πώς να πάει; Θα κλειδώσει το Τμήμα;”.

«Οι εντολές δίνονται άνωθεν. Από αυτούς που έχουν το δικαίωμα να δώσουν την εντολή και που έχουν την ευθύνη της αστυνόμευσης στην περιοχή. Ζητάμε να γίνει ενδελεχής έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Όταν το αντιληφθήκαμε δεν μπορούσαμε να μην το καταγγείλουμε αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button