ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελία για μπούλινγκ με σουγιά στο προαύλιο!

Ακόμα ένα επεισόδιο που σχετίζεται με τη βία των ανηλίκων καταγράφηκε στο Χαϊδάρι. Δράστες και θύμα είναι παιδιά κάτω των 15 ετών, μαθητές Γυμνασίου. Το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε σε προαύλιο σχολείου σε ώρα λειτουργίας. Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η υπόθεση κατέληξε στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος μαθητή της δεύτερης τάξης γυμνασίου για παράβαση του νόμου περί όπλων και για απειλή!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Παρασκευή 4 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε κάποιο γυμνάσιο της πόλης δύο μαθητές της Β΄ Γυμνασίου πλησίασαν έναν συμμαθητή τους από την Α’ Τάξη. Κάτι ειπώθηκε μεταξύ τους και τότε ο νεαρός δράστης, μετά από παρότρυνση του φίλου του, φέρεται να έδειξε στον μικρότερο μαθητή έναν αναδιπλούμενο σουγιά που είχε μαζί του.

Το παιδάκι τρογμαγμένο το είπε στη μητέρα του. Εκείνη σοκαρισμένη ανέφερε το περιστατικό και αμέσως μετά κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου.

Σε βάρος του 14χρονου μαθητή σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και για απειλή. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε Δικαστήριο Ανηλίκων.

Μόλις πριν από λίγες μέρες δημοσιεύσαμε το άρθρο Τα παιδιά και τα μαχαίρια – Βία μεταξύ ανηλίκων, με αφορμή διαδοχικά περιστατικά εφηβικής βίας στην πόλη μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button