ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελία ασθενούς με Covid-19 στο “Αττικόν”: «Αδιαφορία – Μας αφήνουν στο… έλεος του ιού»

Την απίστευτη ταλαιπωρία -αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά- των υπεύθυνων, που βιώνει στο νοσοκομείο «Αττικόν», εξιστορεί μια 35χρονη γυναίκα, η οποία έκανε το… λάθος να διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό την περασμένη Τρίτη 20/10.

Όπως καταγγέλλει και φαίνεται από τα βίντεο που έστειλε στο zougla.gr, αν και όπως αναφέρθηκε έχει κορωνοϊό, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου την έβαλαν να… περιμένει στον διάδρομο, χωρίς να λάβουν το παραμικρό μέτρο προστασίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται και άλλοι ασθενείς.

Επίσης η ίδια δεν έχει καμία ενημέρωση για την κατάσταση της και το τι πρέπει να γίνει, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η απάντηση ενός υπεύθυνου στις ερωτήσεις της ήταν «εάν δεν σας αρέσει να πάτε σπίτι σας»!

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα. Υπάρχει, βρωμιά, υπάρχει ανευθυνότητα. Σε αναγκάζουν να έχεις ιδιωτική ασφάλεια. Δεν ξέρω τι θα κάνω μάλλον θα πάω στο σπίτι μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η μαρτυρία της γυναίκας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της στο zougla.gr καθώς και το βίντεο μέσα από τους διαδρόμους του νοσοκομείου που μας έστειλε.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button