Σήμερα το πρωί υπήρχε μια σχετική αγωνία για τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς της οδού Δαβάκη, που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, μετά από τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν στις 11 Απριλίου και οδήγησαν στο κλείσιμό της με κεντρική απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, που δεν ήταν και τόσο τιμητική για την πόλη μας.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ του Α.Τ. Χαϊδαρίου και του Δήμου έλυσαν τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Έτσι σήμερα Σάββατο 25 Απριλίου από τις πρώτες πρωινές ώρες στήθηκαν συνολικά 73 πάγκοι στη Δαβάκη και σε ένα τμήμα της οδού Αγωνιστών Στρατοπέδου, με τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων και όλων των μέτρων για την αποτροπή των στενών επαφών.

Πράγματι, δημότες που την επισκέφθηκαν το πρωί, μας είπαν ότι αυτή τη φορά τα ψώνια ήταν πιο ασφαλή και ελπίζουμε έτσι να είναι η κατάσταση μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Στο χώρο της λαϊκής παραβρίσκονται πέντε υπάλληλοι του Σωματείου, που επιτηρούν το χώρο και δίνουν οδηγίες προς τους καταναλωτές.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Α.Τ. Χαϊδαρίου, που είναι επιφορτισμένοι με την επίβλεψη των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και στις λαϊκές, ευχαριστούν την αντιδήμαρχο Μόρφη Σάββα, τον σύμβουλο του Δήμου σε θέματα ανακύκλωσης Κωνσταντίνο Καλογράνα, καθώς επίσης και τους δημοτικούς υπαλλήλους κυρίους Μπαρδή και Μπρουσκάκη για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν τις τελευταίες ημέρες πάνω στα θέματα λειτουργίας των τριών λαϊκών αγορών της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Θα λειτουργήσει αύριο η λαϊκή του Κέντρου – Διαφωνία Δήμου και πωλητών για το σημείο διεξαγωγής της