ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καλοκαιρινή Έξοδος στο “Γραμματόσημο” του Δάσους Χαϊδαρίου σημαίνει…

Γραμματόσημο: Cafe από νωρίς τα πρωινά. Και τα βραδάκια ένα καλοκαιρινό δροσερό στέκι, ένα άψογο wine – rum – whisky bar… αξιώσεων!

Είναι σημείο συνάντησης και σημείο αναφοράς που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της πόλης. Είναι απλά λόγος για να έρθεις στο όμορφο Δάσος Χαϊδαρίου! Ο καθένας θα βρει μια γωνιά που θα λατρέψει σε αυτό!

Από τον φοιτητή που θέλει να διαβάσει σε μια ήσυχη, άνετη τραπεζαρία, τις παρέες με τις κομψές ώριμες κυρίες που θα βρεθούν για τον εβδομαδιαίο καφέ και μέχρι τις γενιές των …άντα που θέλουν να ιδωθούν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον εξαιρετικό κατάλογο του Γραμματοσήμου.

Εξαιρετικός χωρίς υπερβολή αφού έχει στην διάθεσή σου μια μεγάλη λίστα κρασιών του ελληνικού και ξένου αμπελώνα, 350 ετικέτες ουίσκι, #rum and #gin στην σωστή θερμοκρασία και την σωστή συνταγή (για εμένα παγωμένο και με φυσαλίδες παρακαλώ)!

Από κοντά τα σνακς, να συναγωνίζονται το ένα το άλλο, σε ποιότητα και αρμονία με το ποτό και την ώρα, με τελευταία άφιξη τα χειροποίητα Bao buns (Μπάο μπανς) σε 5 γεύσεις που θα δοκιμάσουμε άμεσα! 

Στον νέο καλοκαιρινό – προσεγμένο – κατάλογο βρίσκουμε όπως πάντα μερικές από τις πιο γευστικές μπύρες που συνοδεύονται με hot dog. Λίγα αλλά επιλεγμένα αποστάγματα με τα ανάλογα συνοδευτικά – αν το επιθυμείτε – αλλά ποιος αντιστέκεται σ΄αυτές τις νοστιμιές; Σαλάτες, ότι πρέπει, για ένα ελαφρύ γεύμα, κλαμπ σάντουιτς και σε εκδοχή vegan με ψητά λαχανικά, και 2 πίτσες επίσης vegan! To πειραγμένο ρυζόγαλο είναι μια εμπειρία και η ολοκληρωτική δροσιά έρχεται με μια φυσική βυσσινάδα ή λεμονάδα αν προτιμάς!
Για το ουίσκι πάμε διαβασμένοι με ένα κλικ εδώ!

Τα καλοκαιρινά βράδια στο Γραμματόσημο είναι χαλαρά, δροσερά και με υπέροχα μουσικά ακούσματα να συντροφεύουν ενεργητικά τις παρέες. Οι Παρασκευές υπό το φως των κεριών για τους ρομαντικούς και τους… eco friendly, τα σαββατοκύριακα με την συνοδεία πιάνου και οι special μουσικές βραδιές – έκπληξη υπό προετοιμασία…

Είπαμε, η στατικότητα είναι το αντίθετο του “Γραμματόσημου”, που πάντα θέλει να επιφυλάσσει νέες εικόνες και νέες εμπειρίες στους θαμώνες του. Γιατί απλά αγαπά το ταξίδι!

Καλοκαιρινή Έξοδος στο "Γραμματόσημο" του Δάσους Χαϊδαρίου σημαίνει... 9
Γραμματόσημο, Ηρ. Πολυτεχνείου 82, Δ. Χαϊδαρίου / 2105820517 / Κρατήσεις μέσω viber 6945 461027

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button