ΑΡΧΕΙΟΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έρευνες για τον 62χρονο καθηγητή και συμμορία ηλικιωμένων παιδόφιλων

Ο 62χρονος φιλόλογος, μόνιμος κάτοικος στο κεντρικό Χαϊδάρι, συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, για κακοποίηση ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, είχε προηγηθεί καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, έγινε η προσαγωγή του και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Βασικός προσανατολισμός των ερευνών είναι να εντοπιστούν και άλλα άτομα, καθώς οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανηλίκων εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με μια παρέα ηλικιωμένων παιδόφιλων που έχουν ασελγήσει και σε άλλα παιδιά. Δεν αποκλείεται να ζητηθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 62χρονου, που είναι εν ενεργεία φιλόλογος σε λύκειο των δυτικών προαστίων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του ιδίου και της «συμμορίας» του. 

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής «ξεσκονίζουν» το κινητό τηλέφωνο, το λάπτοπ και τις σημειώσεις του 62χρονου. Στόχος από τη μία είναι να εντοπίσουν την τράδα των συνομήλικων του καθηγητή που στις 3 Φεβρουαρίου, συμμετείχαν στην σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου μαθητή και από την άλλη να βρουν ενδείξεις ή στοιχεία και για τυχόν άλλες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών. Οι πληροφορίες λένε ότι σε πρώτη φάση βρέθηκε σχετικό υλικό, ενώ μέσα από τις κλήσεις που έκανε και δέχτηκε το κινητό του τηλέφωνο, προσπαθούν να εντοπίσουν το κουαρτέτο των παιδόφιλων.

Το παιδάκι μιλώντας στους γονείς του αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε από τον συγγενή του, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου, όταν απουσία των γονέων του, εκτός από τον καθηγητή, ο οποίος είχε κλειδιά του σπιτιού, μετέβησαν στον χώρο και άλλα τέσσερα άτομα τα οποία τον κακοποίησαν. Αυτή ήταν και η αφορμή για να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα φρικτά ζούσε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου: Χαϊδαριώτης ο 62χρονος καθηγητής

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button