ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου: Χαϊδαριώτης ο 62χρονος καθηγητής

Στην πόλη μας συνελήφθη ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής Ειδικής Αγωγής σε σχολείο της Δυτικής Αθήνας, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, καθώς ο 15χρονος μαθητής, κατέθεσε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 62χρονος φιλόλογος από το Χαϊδάρι κατηγορείται ότι κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, από τότε δηλαδή που ήταν 8 χρόνων, εκμεταλλευόμενος τη συγγένεια αλλά και το γεγονός ότι έμεναν σε διπλανά σπίτια.

Οι σοκαριστικές μαρτυρίες αναφέρουν ότι φέρεται να κακοποίησε το παιδί και παρουσία τεσσάρων ακόμη ατόμων. Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως η παρέα των πέντε διεστραμμένων έχει προχωρήσει και σε άλλες κακοποιήσεις παιδιών και γι’ αυτό θεωρούν ότι πρέπει πάση θυσία να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Το παιδάκι, μιλώντας στους γονείς του, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε από τον συγγενή του, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου, όταν εκτός από τον καθηγητή του μετέβησαν στο σπίτι του και άλλα τέσσερα άτομα τα οποία τον κακοποίησαν.

Αυτή ήταν και η αφορμή για να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα φρικτά που ζούσε. Ο παιδόφιλος εκπαιδευτικός στους αστυνομικούς δεν είπε το παραμικρό, όμως οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανηλίκων, εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με μια παρέα ηλικιωμένων παιδόφιλων, που έχουν ασελγήσει και σε άλλα παιδιά.

Οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή, κατέσχεσαν επίσης τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, αλλά και να διαπιστώσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα του 62χρονου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη με ένταλμα την 19-2-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button