ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κακοποίηση 10χρονων κολυμβητριών: «Ο 74χρονος είχε κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των γονιών», λέει προπονητής

«Για έξι ολόκληρα χρόνια μετέφερε πολλά παιδιά από το κολυμβητήριο από και προς τα σπίτια τους», αποκάλυψε ο προπονητής των δύο ανήλικων αθλητριών

Για τον 74χρονο παράγοντα της κολύμβησης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος 10χρονων αθλητριών μίλησε ο προπονητής των δύο ανήλικων κολυμβητριών.

«Είχε κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των γονιών των παιδιών, που του τα είχαν εμπιστευθεί να τα πηγαίνει και να τα επιστρέφει από το κολυμβητήριο των Δυτικών προαστίων, καθώς αυτοί εργάζονταν», είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο προπονητής.

Μάλιστα όπως επισημαίνει, «για έξι ολόκληρα χρόνια μετέφερε πολλά παιδιά από το κολυμβητήριο από και προς τα σπίτια τους».

«Από κανένα γονιό δεν είχα ακούσει το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά των παιδιών», επισημαίνει και λέει χαρακτηριστικά «δεν είδα παιδιά αναστατωμένα, δεν είδα παιδιά προβληματισμένα, δεν είδα παιδιά φοβισμένα. Έχω πέσει από τα σύννεφα με όσα αποκαλύπτονται», σημειώνει.

Όλα γίνονταν από την προπόνηση στη διαδρομή προς το σπίτι, όπως φαίνεται από την κατάθεση των κοριτσιών«Δεν είχα ακούσει από τα παιδιά το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει σε αυτά κάποια φοβία», καταλήγει ο προπονητής τους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button