ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η Στέλλα Τσαμπούκου “μήλον της έριδος” για Σάκη και Πάνο!

Διαγωνιζόμενη στη σκηνή του 10ου Blind Audition του Thδ Voice, βρέθηκε ένα δικό μας κορίτσι, η Στέλλα Τσαμπούκου. Μετά την ερμηνεία της έγινε “μήλο της έριδος” ανάμεσα στον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά και παρόλο που (με αλλαγή την τελευταία στιγμή) διάλεξε τον Σάκη, έκανε τον Πάνο να πει “αχ τι γλυκό πλάσμα”!

Η Στέλλα τραγούδησε το Uninvited και παρά κάποιες φωνητικές αστάθειες από το άγχος που περίσσευε, έπεισε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν την καρέκλα τους.

Όταν έφτασε η ώρα της επιλογής ομάδας, η Στέλλα διάλεξε τον Πάνο με τον Σάκη να της λέει αν μπορεί με κάποιο τρόπο να της αλλάξει την γνώμη. Αυτή του ζήτησε να τραγουδήσει τον Κουασιμόδο, το soundtrack από την Παναγιά των Παρισίων, που αγαπά τόσο και την συγκινεί. Τελικά αναθεώρησε και έΈκανε την ανατροπή πηγαίνοντας στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, για να μην την μαλώσει και η αδερφή της, όπως είπε.

Η Στέλλα τραγουδάει ερασιτεχνικά και δασκάλα της στα φωνητικά είναι μια άλλη Χαϊδαριώτισσα, η Μυρσίνη Μορέλλι.

https://youtu.be/XO-VNOpBSbc

Η Stella Tsampoukou εξομολογήθηκε το άγχος της και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την βοήθησαν:

Άγχος άγχος και… α ναι! Άγχος! Ο μεγαλύτερος εχθρός μου καθόλη την διάρκεια της ζωής μου και κατάφερα να τον αντικρίσω κατάματα και να τον νικήσω… εδώ δεν φαίνεται αλλά το ότι δεν λιποθύμησα το μαρτυρά! Ευχαριστώ το @skaitv και το @thevoiceofgreece για αυτή την μαγική εμπειρία!!! Ευχαριστώ την δασκάλα μου @myrsinimoreli για όλη την υπομονή και επιμονή που έδειξε αυτές τις μέρες κι όλα αυτά που έφτιαξε σε μια ερασιτεχνική φωνή σαν την δικιά μου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Φυσικά ευχαριστώ τον Lefteris Voridis που με άκουγε ασταμάτητα να τραγουδάω το ίδιο τραγούδι και ένα σωρό άλλα!!!! Και την οικογένεια μου που έκλαψαν μαζί μου στην χαρά μου!!!Θέλω να ευχαριστήσω όμως από καρδιάς την @aspapotamiti που χωρίς αυτήν θα είχα σωριαστεί backstage και την @stefaniarizou που μάγεψε την ψυχή μου και με καθοδηγεί στην καλύτερη εκδοχή του καλλιτεχνικού μου εαυτού με τόση μαεστρία! Καθώς και όλα τα παιδιά της παραγωγής!!! Σας ευγνωμονώ!!! Make up @olgaaslanidi Clothes @efoulafegga Nails @mariatsampoukou.

https://youtu.be/E_9eQHY-uD4

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button