ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Η σημερινή επιστολή του Β. Ντηνιακού στο Χαϊδάρι Σήμερα

Νέα απάντηση στο “Χαϊδάρι Σήμερα” από τη διοίκηση του Δήμου, νέα ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του δημάρχου με κατηγορίες και υπονοούμενα σε βάρος της εφημερίδας μας. Θα τη δείτε και αυτή πιο κάτω, όπως πάντα, παρόλο που ο ίδιος δεν δημοσιεύει ποτέ καμία δική μας απάντηση σε όσα ισχυρίζεται, έχοντας και το θράσος να μας κατηγορεί για έλλειψη αντικειμενικότητας.

Κανονικά θα έπρεπε να το παίζουμε “καμπόσοι”, που ένας ολόκληρος δήμαρχος και ο μηχανισμός του ολημερίς κι ολονυκτίς ασχολούνται μαζί μας και μας αντιπολιτεύονται με τόσο πάθος. Το facebook του Βαγγέλη Ντηνιακού έχει ξεχειλίσει από “Χαϊδάρι Σήμερα”. Αλλά δεν το παίρνουμε πάνω μας. Απλώς οικτίρουμε την τύχη της πόλης που έχει πέσει σε τέτοια πολιτική κατάντια. Πουθενά αλλού δεν γίνονται αυτά.

Για να μην κουράζεται ο δήμαρχος αναζητώντας “ειδικές” και “συγγενικές” σχέσεις με κάποιον υποψήφιο, του λέμε ότι μπορούμε να ταχθούμε με όποιον θέλουμε. Με τον Σελέκο. Ή με τον Θεοφίλη. Ή με τον Τσίτσο. Ή με τον Πανόπουλο. Δικαίωμά μας είναι. Δεν έχει τίποτε σοβαρότερο να ασχοληθεί;

Όσο για τον τρόπο που ασκούμε την ειδησεογραφία και την κριτική, 20 χρόνια τώρα έχουμε ειδικευτεί να εκνευρίζουμε δημάρχους. Δεν μάς φόβισαν ούτε τα δικαστήρια της εποχής Μαραβέλια. Οι συκοφαντίες σου Βαγγέλη θα μάς πτοήσουν;

Εδώ η σημερινή επιστολή του Βαγγέλη Ντηνιακού:

Επιστολή στην εφημερίδα Χαϊδάρι Σήμερα

κύριε Διευθυντή,

Μετά και την τελευταία “απάντησή” σας, είναι απόλυτα σαφές ότι έχετε κάνει την οριστική σας επιλογή για το ύφος και τον τρόπο που θα συνεχίσετε να πορεύεστε. Θα συνεχίσετε να κάνετε επιλογή δημοσιεύσεων και να μεροληπτείτε προκλητικά εις βάρος της Δημοτικής Αρχής. Να αποκρύπτετε ακόμη και πραγματικά γεγονότα που αποτελούν σημαντικές ειδήσεις για την πόλη μας, εφόσον αυτά δεν εξυπηρετούν την αντιπολιτευτική εμμονή σας. Να υιοθετείτε άκριτα κάθε αιτίαση κατά του Δήμου Χαϊδαρίου, ανεξάρτητα αν το αντικείμενό της αποτελεί αρμοδιότητα άλλου κρατικού φορέα, όπως μόλις χθες κάνατε με νέο δημοσίευμά σας. Και προφανώς θα συνεχίσετε να διατηρείτε “ειδική σχέση”, σχεδόν “συγγενική” με συγκεκριμένο συνδυασμό.

Εσείς λοιπόν κάνατε την επιλογή σας. Και οι συμπολίτες μας θα αξιολογήσουν καί την επιλογή σας και τις πιθανές αιτίες της. Γιατί ως γνωστόν, και ο κρίνων κρίνεται.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button