ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού “παίζει μπάλα” και στο Χαϊδάρι

Το ποδόσφαιρο της πόλης μας γίνεται πιο πλούσιο. Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, που έχει αγκαλιάσει την Ελλάδα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ, ήρθε και στο Χαϊδάρι, δημιουργώντας μια σπουδαία υποδομή με τις αρχές και τη φιλοσοφία του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού και σε στενή επαφή μαζί του.

Το Χαϊδάρι, λοιπόν, έχει πια το δικό του “ερυθρόλευκο” αθλητικό κύτταρο, που αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Υπεύθυνος της Σχολής είναι ο Μιχάλης Γαλανός, και διευθυντής ο Γιώργος Αγγέλαινας. Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο 5X5 “PALATAKI”. Η ομάδα έχει γραφεία στο Δάσος, Ρήγα Φεραίου και Γ. Παπανδρέου.

Ο διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, κ. Βασίλης Νάνος, χαιρετίζει τη νέα Σχολή στο Χαϊδάρι: «Για εμάς η συνεργασία με το Χαϊδάρι αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι στο μεγάλο οικοδόμημα των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, το οποίο χτίζουμε με συνέπεια τα τελευταία 11 χρόνια. Επιλέγοντας πάντα συνεργάτες με γνώμονα την αγάπη προς τα παιδιά, τη σωστή τους διαπαιδαγώγηση και την αγάπη για τον Ολυμπιακό, μπορούμε να πούμε πως είμαστε υπερήφανοι που το Χαϊδάρι γίνεται μέλος της μεγάλης «ερυθρόλευκης» οικογένειας».

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού "παίζει μπάλα" και στο Χαϊδάρι 1

Ο Μιχάλης Γαλανός τονίζει: «Η αγάπη μας για τα παιδιά, το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με το κοινό μας όραμα, μας οδήγησε στη συνεργασία με το δίκτυο των σχολών του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου. Γεννηθήκαμε και ανδρωθήκαμε ποδοσφαιρικά στο Χαϊδάρι και θέλουμε να προσφέρουμε με αρωγό τον Ολυμπιακό τις απαραίτητες και κορυφαίες συνθήκες στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Με γνώμονα τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στο όραμα της ομάδας μας και του προέδρου μας κ. Ευάγγελου Μαρινάκη, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πρότυπη ακαδημία με σωστή προσέγγιση και εκπαίδευση προς όλα τα μέλη μας. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί κάτι παραπάνω από το ποδόσφαιρο, η εκπαίδευση εκτός αγωνιστικού χώρου αποτελεί για εμάς εξίσου σημαντικό παράγοντα. Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους τους αθλητές μας μοναδικές εμπειρίες και φυσικά να προσπαθήσουμε να στελεχώσουμε με όσον το δυνατόν περισσότερα παιδιά την ακαδημία του Ολυμπιακού. Για αυτούς τους λόγους η επιλογή μας είναι η συνεργασία μας με μια από τις καλύτερες ακαδημίες παγκοσμίως, αυτή του Ολυμπιακού».

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού "παίζει μπάλα" και στο Χαϊδάρι 3

Σχολή Χαϊδαρίου

Επικεφαλής: Μιχαήλ Γαλανός
Διευθυντής: Γιώργος Αγγέλαινας
Υπεύθυνη γραμματείας: Ζαχαρένια Ανδρουλάκη
Γήπεδο: 5X5 PALATAKI, Λέλας Καραγιάννη 3-5
Γραφεία: Ρήγα Φεραίου 36
Τηλέφωνο: 6945551474
Email: [email protected]
Facebook: https://bit.ly/3gcvrFd

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού "παίζει μπάλα" και στο Χαϊδάρι 5
Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού "παίζει μπάλα" και στο Χαϊδάρι 7

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button