ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η νέα Πλατεία Δάσους παίρνει όψη – Ποια είναι η γνώμη σου; (φωτό vs μακέτες)

Το κεντρικό κομμάτι της Πλατείας του Δάσους έχει φτάσει σε ένα σημείο που δείχνει πια πώς θα είναι η τελική κατανομή των χώρων και η όψη των κερκίδων.

Δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες χωρίς δικά μας σχόλια, αλλά και χωρίς να αναφέρουμε τι καταγράψαμε μιλώντας με τους γύρω επιχειρηματίες, που και αυτοί έχουν τώρα μπροστά τους μια πιο καθαρή εικόνα, μια και ό,τι ήξεραν -όπως και όλοι μας- είναι ό,τι έβλεπαν στις μακέτες που είχαμε δημοσιεύσει. Βέβαια, άλλο η εικόνα και άλλο η πραγματική ζωή.

Η νέα Πλατεία Δάσους παίρνει όψη - Ποια είναι η γνώμη σου; (φωτό vs μακέτες) 3

Αυτό που ζητάμε σε αυτή τη φάση είναι η γνώμη των αναγνωστών και θαμώνων της πλατείας, ώστε να συγκεντρώσουμε υλικό για ένα πιο πλήρες άρθρο.

Η νέα Πλατεία Δάσους παίρνει όψη - Ποια είναι η γνώμη σου; (φωτό vs μακέτες) 5
Η νέα Πλατεία Δάσους παίρνει όψη - Ποια είναι η γνώμη σου; (φωτό vs μακέτες) 7
Η νέα Πλατεία Δάσους παίρνει όψη - Ποια είναι η γνώμη σου; (φωτό vs μακέτες) 9
Η νέα Πλατεία Δάσους παίρνει όψη - Ποια είναι η γνώμη σου; (φωτό vs μακέτες) 11
Η νέα Πλατεία Δάσους παίρνει όψη - Ποια είναι η γνώμη σου; (φωτό vs μακέτες) 13

Παρόμοια Άρθρα

12 Σχόλια

 1. Οι άνθρωποι έχουν μεγάλο πρόβλημα. Αντί να αλλάξουν τα μάρμαρα στο έδαφος με άλλο υλικό (οι μεγάλοι άνθρωποι γλιστρούσαν όταν

  έβρεχε ), αλλάζουν όλη τη πλατεία χωρίς να χρειάζεται. Έχουν κάνει “συμφωνίες ” με μπετατζήδες!!

 2. Στη μακέτα η πλατεία “φαίνεται” μεγαλύτερη απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Πραγματικά δεν ξέρω πού θα χωρέσουν όλα αυτά ώστε να υπάρχει η απαραίτητη άνεση. Αυτό που έχω δει εγώ κάθε μέρα που περνάω από κει είναι το ΠΟΛΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟ που στα δικά μου μάτια είναι αποκρουστικό!!! Επίσης το πολύ λευκό αντανακλά το φως και τυφλώνει!! Είχαμε ωραία πλατεία!!!

 3. Συμφωνώ με τον Πάνο. Αισχος απαράδεκτη εικόνα, μικριναν την πλατεία ρίχνοντας τόσο μπετό ούτε να κατασκεύαζαν στάδιο.

 4. Απαράδεκτη η εικόνα της πλατείας, γέμισε μπετόν και μειώθηκε στο ελαχιστο ο ελεύθερος χώρος, ώστε να μην μπορούν να παίξουν τα παιδιά της γειτονιάς. Θα γίνουν λέει κερκίδες, νομίζουν ότι η πλατεία μας είναι θέατρο η γηπεδο? Ελεύθερους χώρους χρειάζονται τα παιδιά μας!

 5. πολύ τσιμέντο! τραπεζοκαθίσματα ,, για να δούμε δενδρα αυτιού του μεγέθους θα χρειαστούν πολλά χρόνια, πολύ φροντίδα, πολύ μεράκι !

  παιδική χαρά δεν βλέπω πουθενά !!!
  μέχρι να μεγαλώσουν τα δένδρα , εάν το καταφέρουν, δεν βλέπω φροντίδα για σκίαση πουθενά !
  δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν στη καφετέρια για λίγη σκιά!

  παγκάκια ξύλινα, χρωματιστά δεν βλέπω!

  διακόσμηση των κερκίδων

  άψυχος χώρος !

 6. Με συνολικό προϋπολογισμό στο ποσόν των 1.068.342,00 €, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%. Δηλαδή Το υπόλοιπο ποσό των 590.408,00 € θα προερχόταν από Πόρους του Δήμου (ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών.

  Πρέπει να ευχαριστήσουμε λοιπόν τον Ανάδοχο για την μεγάλη μείωση, στο μισό του αρχικού Τιμολογίου Δημοπράτησης**Και τον Αντιδήμαρχο ο οποίος μας λέει όλη την αλήθεια. Γιατί στόχος είναι να πέσουν τσιμέντα, να πατάμε στην πλατεία. Για να γίνουν οι επιμετρήσεις. Και να εκδοθούν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής. Πριν τις εκλογές. ‘Αλλη μια τσιμεντοπλατεία για απορρόφηση Πόρων όπως αυτή στο Δημαρχείο.

  Για τους πεζόδρομους “τους δήθεν”, γιατί δεν μας λέει;; Γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα ;

  Για τα δένδρα που ήδη υπάρχουν γύρω από την πλατεία και δεν φαίνονται αποτυπωμένες οι θέσεις τους στη Μελέτη Εφαρμογής. Πως διασφαλίζεται ότι δεν θα κοπούν; Θα επαναληφθεί το προ 30 ετών έγκλημα; ****Οι μπαμπεσιές δίνουν και παίρνουν με την ίδια συνταγή και το Brabdname των διαχρονικών ΜπετόνΑρμέ Δημάρχων με τη συνενοχή της Καθετοποιημένης Αντιπολίτευσης.

  Μελέτη Προσβασιμότητας; Πάλι ξεχάστηκαν; Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κος Καρατζαφέρης, ανελλιπώς φροντίζει να μην λαμβάνει υπόψιν την υποχρέωσή του, για την ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ . Γιατί ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θεωρούν αρκετό να είναι προσβάσιμες οι είσοδοι των καταστημάτων.Και τα πεζοδρόμια για να παρκάρουν οι οδηγοί-πελάτες των Καφέ. . Και οι καθρέπτες οδικής κυκλοφορίας για όσους δεν γνωρίζουν τι ισχύει στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.. Οι Πεζοί και τα Δένδρα υπό διωγμόν. Οι πλατείες και οι πεζόδρομοι είναι διακοσμητικά στοιχεία για τα καφέ. Εκεί έχει μείνει, στην Ελλάδα του 1980 ενώ φθάνει το Έτος 2023!

 7. Ντροπη τους και μόνο από την καινούργια εικόνα της πλατείας! Ότι όμορφο είχε φτιάξει ο πατέρας Ντηνιακος τη δεκαετία του 80, το κατέστρεψε ο γιος το 2023. Κανενα ενδιαφερον για τους κατοίκους, μόνο το συμφέρον τους.

 8. Ντροπή είναι η λέξη που χαρακτηριζει την καινούργια εικονα της πλατείας, μπετόν έχει αντικαταστήσει τις όμορφες πλάκες και ελεύθερος χώρος πουθενά. Ότι ωραίο είχε φτιάξει ο πατέρας Ντηνιακος, το κατέστρεψε ο γιος.

 9. Η απόλυτη καταστροφή της πλατείας προς όφελος των εργολάβων. Προτεραιότητα για τους δημότες και κυρίως τα παιδιά, ΚΑΜΙΑ. Αισχος και ντροπή σε όλους τους!

 10. Κρίμα. Αντί να αφήσουν ελεύθερα παρτέρια με χώμα και να φυτέψουν δέντρα δημιούργησαν μια τσιμεντένια αλάνα που θα πυρώνει και θα απωθεί τον κόσμο από Μάιο έως Οκτώβρη. Τους δε μήνες που θα κάνει κρύο, κανείς δεν θα μπορεί να καθήσει στις τσιμεντένιες κερκίδες. Σχέδια πάνω στο χαρτί από ανθρώπους που νοιάζονται μόνο για το προσωπικό τους κέρδος, τίποτα άλλο.

 11. Με τόσο τσιμέντο θα είχαν κλείσει όλες τις τρύπες που έχουν οι δρόμοι του Χαϊδαρίου και ειδικά του Δάσους..
  Αισχος … Αλλά βλέπεις δεν τους άρεσε όταν είχε το συντριβάνι και τα παγκάκια.. Φάγανε φάγανε φάγανε όπως έλεγε και ο Μαυρογιαλουρος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button