ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου αποχαιρετά τον Ηλία Θερμό

Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου

Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ αποχαιρετούμε τον σύντροφο Ηλία Θερμό, που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σήμερα Δευτέρα 25 Γενάρη. Γεννήθηκε το 1927, στην Εγκλουβή Λευκάδας.

Στα χρόνια της Κατοχής έδρασε ως Αετόπουλο και χρησιμοποιήθηκε ως σύνδεσμος με τα τμήματα του ΕΛΑΣ. Στις αρχές της δεκαετίας του 50 έρχεται στην Αθήνα και δουλεύει στην «Ελαιουργική» και αργότερα ως οικοδόμος. Το 1978 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου με την παράταξη του ΚΚΕ και το 1981 γίνεται μέλος του Κόμματος.

Ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Εγκλουβησάνων και μέλος του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ Χαϊδαρίου. Ο σύντροφος Ηλίας παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του παράδειγμα Κομμουνιστή, πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματός μας.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του Πηνελόπη, στο γιο του Αντρέα, στα εγγόνια και όλους τους συγγενείς του. Η κηδεία του Συντρόφου θα είναι πολιτική και θα γίνει την Τρίτη 26/1, στο Γ΄ Νεκροταφείο, στις 13.30

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button