ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έβαψε αυγά στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος της για τις δομές κοινωνικής προστασίας και την επιθυμία της να ανταλλάξει ευχές με τα κορίτσια και το προσωπικό ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

Φτιάξαμε μια μεγάλη συντροφιά, βάψαμε αυγά, τα στολίσαμε με ζωγραφιές, ανταλλάξαμε δώρα. Μαζί με τα κορίτσια και τις νέες από το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων- Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, που φέτος κλείνει ογδόντα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, προετοιμαστήκαμε για ένα Πάσχα χαράς, ένα Πάσχα ελπίδας. Γιατί, πραγματικά, η ελπίδα ανθίζει εδώ γι’ αυτά τα κορίτσια που, αν και απομακρύνθηκαν από την οικογένειά τους με εισαγγελική παρέμβαση, βρέθηκαν σε μιαν άλλη οικογένεια, πιο πλατιά, που τα αγκάλιασε με θέρμη, σ’ ένα φιλόξενο σπίτι, όμορφα ανακαινισμένο με την υποστήριξη δωρητών και εθελοντών. Αντανάκλαση της φροντίδας και της αγάπης που τα περιβάλλει, υπόσχεση για ένα μέλλον φωτεινό και γόνιμο, ήταν τα ζεστά χαμόγελα με τα οποία μας υποδέχθηκαν και τα οποία θα μας συνοδεύουν για καιρό.
Καλό Πάσχα!

Ο πρόεδρος του ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης, την ευχαρίστησε για την πολύ σημαντική επίσκεψη και το συμβολικό μήνυμα που εκπέμπει. Παρούσα ήταν και η διευθύντρια του Ιδρύματος, η Βασιλική Μανούση, η οποία μεγάλωσε και η ίδια στο Χριστοδούλειο και τα παιδιά την φωνάζουν «η μαμά».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button