ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Δυτική Αθήνα έστειλε το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησής της στη Βουλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δυτική Αθήνα έστειλε το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησής της στη Βουλή. Εντυπωσιακή συγκέντρωση πολιτών από το Χαϊδάρι και τη Δυτική Αθήνα στην ομιλία του Ηρακλή Δρούλια.

Η Δυτική Αθήνα έστειλε το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησής της στη Βουλή 3

Με την παρουσία εκατοντάδων πολιτών του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας ο Ηρακλής Δρούλιας δήλωσε το «παρών» για τη Δυτική Αθήνα και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Το μέλος της πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής παρουσίασε τις θέσεις του για τη Δυτική Αθήνα και τα θέματα της επικαιρότητας, λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα 350 και πλέον πολιτών, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων και τον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου το πρωί της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2023.

Ο Ηρακλής Δρούλιας, γέννημα-θρέμμα Χαϊδαριώτης, ξεκίνησε και επίσημα τον πολιτικό του αγώνα και έθεσε σε πρώτο πλάνο τη Δυτική Αθήνα, έχοντας στο πλευρό του τη δυναμική παρουσία του κόσμου. Οι πολίτες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του για κάθε Δήμο της Δυτικής Αθήνας, σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, την κυκλοφορία και την ανεργία -μεταξύ άλλων.

Η Δυτική Αθήνα έστειλε το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησής της στη Βουλή 5

Με καθαρό λόγο και αληθινή γλώσσα ο Ηρακλής τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για να ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς και να καταστεί σταδιακά και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία. Ηχηρό ήταν το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής εκπροσώπησης της Δυτικής Αθήνας σε μια Κοινοβουλευτική Ομάδα με κύρος, προοπτική και σταθερότητα, με ανθρώπους που μπορούν να οραματιστούν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδιά μας.

Η ομιλία του Ηρακλή Δρούλια καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό, στο οποίο βρέθηκαν πολλοί παράγοντες της αυτοδιοίκησης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής από όλους τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Παναγιώτης Φωτεινός, δημοσιογράφος του MEGA και κάτοικος της Αγίας Βαρβάρας και ο Χάρης Δούκας, αναπληρωτής καθηγητής ΕΜΠ και γραμματέας του τομέα ενέργειας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

— 
Ηρακλής ΔΡΟΥΛΙΑΣ
Πελασγίας 8, Περιστέρι 12134 | 210 57.86.352 | [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button