ΕΚΛΟΓΕΣ

“Η Δυτική Αθήνα χρειάζεται παρεμβάσεις”

Ισχυρή στήριξη των πολιτών από το Καματερό στον Ηρακλή Δρoύλια

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τον Ηρακλή Δρούλια οι κάτοικοι από το Καματερό που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή του Δυτικού Τομέα Β2 Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Ο Ηρακλής Δρούλιας τόνισε την ανάγκη να υλοποιηθούν παρεμβάσεις στη Δυτική Αθήνα, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις γειτονιές, θα βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και την καθημερινότητα των δημοτών της Δυτικής Αθήνας. Ο υποψήφιος βουλευτής από το Χαϊδάρι είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους από το Καματερό τόσο τα ζητήματα της περιοχής τους, όσο και το ισχυρό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να σπάσει το κλίμα τοξικότητας που προσπαθούν να επιβάλλουν η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών με το πρόγραμμά του και τις δράσεις του. Απευθυνόμενο στους πολίτες για αυτά που πραγματικά τους απασχολούν για το παρόν και το μέλλον» τόνισε ο Ηρακλής Δρούλιας.

"Η Δυτική Αθήνα χρειάζεται παρεμβάσεις" 3

Ο Πολιτικός Μηχανικός Ηρακλής Δρούλιας διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα και διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Δυτικής Αθήνας με κύρια όπλα την επιστημονική του κατάρτιση, τη συστηματική συνομιλία με τους πολίτες της περιοχής και τις απτές προτάσεις του.

Σε επόμενη εκδήλωση ο Ηρακλής Δρούλιας θα συζητήσει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τη δική του υποψηφιότητα στο Δυτικό Τομέα Β2 Αθήνας με κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button