ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η χαμένη ηλεκτρονική επένδυση του Δήμου Χαϊδαρίου

Χαϊδάρι Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ. Έστω και με σποραδικό copy-paste… 1γράφει ο Κίμων Ε. Φουντούλης

Πριν λίγους μήνες η ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου στο διαδίκτυο άλλαξε. Καταργήθηκε η παλιά και πλέον ο επισκέπτης βλέπει μια καινούρια. Καλύτερη, βολικότερη ή/και συμπαθέστερη, δεν το εξετάζουμε.

Αυτό που επισημαίνουμε είναι πως επένδυση πολλών χιλιάδων, εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (π.χ. το υποτμήμα της ιστοσελίδας, η εφαρμογή «ψηφιακή περιήγηση») εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο.

Ορισμένες εφαρμογές, όπως το GIS (γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών), είχαν «βλάβη» ήδη προ της κατάργησης της παλιάς ιστοσελίδας. Ουδείς εργάστηκε για την αποκατάσταση, τη διόρθωση των ανακριβών πληροφοριών (π.χ. ΟΤΓ451 – όρια Γ.Π.Σ.) και τη σύνδεσή της στη νέα ιστοσελίδα.

Γιατί όμως δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν ενημέρωσε κάποιος δημοτικός σύμβουλος τους πολίτες που χρυσοπλήρωσαν όλες τις καταργηθείσες εφαρμογές; Ούτε καν ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Θεοφίλης ή ο πρώην δήμαρχος κ. Μαραβέλιας ή/και ο πρώην δήμαρχος κ. Κ. Ντηνιακός.

Μήπως κανείς από το πολιτικό σκηνικό δεν θέλει να θυμάται το περιεχόμενο, τα προβλήματά του, τη νομιμότητά του, το κόστος του; Μήπως γνωρίζουμε ελάχιστα για την εκκωφαντική συναίνεση στο Χαϊδάρι; Γιατί να χαθούν οι εφαρμογές «τηλεϊατρική», «αντίστασης» κ.ά.;

Εκείνη η έρημη ηλεκτρονική έκδοση του «ιστορικού λευκώματος»; Γιατί χάθηκε; Αλήθεια συνεδρίασε κάποια επιτροπή διαπίστωση «καταστροφής», «μη δυνατότητας επισκευής» και εν τέλει απόρριψης;

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button