ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑLIFESTYLEΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η Αργυρώ του “Σασμού” στο Χαϊδάρι για την αιμοκάθαρση

Η πληροφορία εδώ και μέρες είχε φτάσει στα μηνύματά της εφημερίδας μας, από γνωστούς και φίλους που είδαν την κινητικότητα, το συνεργείο, τους συντελεστές και την ταλαντούχο ηθοποιό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο όμορφο κτίριο που στεγάζει το Νεφρολογικό Κέντρο “mesogeios” της δυτικής Αθήνας.

Η αγαπημένη Αργυρώ, πρωταγωνίστρια του Σασμού, της τηλεοπτικής σειράς που σαρώνει σε τηλεθέαση, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του συμπολίτη μας Σπύρου Πετρουλάκη, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που την οδηγεί σε αιμοκάθαρση! Αυτό δεν είναι νέο, το φανατικό κοινό της τηλεοπτικής σειράς το γνωρίζει ήδη…

Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε είναι πως για τα γυρίσματα και τις ανάγκες των συγκεκριμένων σκηνών που η Αργυρώ ξεκινά αιμοκάθαρση επιλέχθηκε το πλέον ρεαλιστικό σκηνικό, δηλαδή ένα κέντρο αιμοκάθαρσης και σίγουρα όχι τυχαίο. Οι σκηνές γυρίστηκαν στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο, αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, Νεφρολογικό Κέντρο mesogeios που βρίσκεται στην οδό Κορυτσάς και Ανεξαρτησίας στο Χαϊδάρι.

Το Ν.Κ. mesogeios ανήκει σε ένα εκτενές δίκτυο πρότυπων νεφρολογικών κέντρων του Ομίλου και λειτουργεί με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Τα Ν.Κ. mesogeios ξεκίνησαν πριν 20 χρόνια, πλέον βρίσκονται σε 9 σημεία της χώρας με στόχο την αναβάθμιση της ζωής του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή.

Η συνέχεια επί της οθόνης.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button