Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου στην ημερίδα του κλειστού αθλητικού κέντρου στον Άγιο Κοσμά, στις 20 Ιανουαρίου. Ο Γυμναστικός Σύλλογος έδειξε ότι διαθέτει αρχή, μέση και τέλος στην πορεία που χάραξε πλαισιώνοντας όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ξεκινώντας από τους μεγάλους, στην κατηγορία των αντρών αγωνίστηκαν στα 150μ ο Άγγελος Καραμαρούδης. Ένας νέος αθλητής που αποφάσισε να ασχοληθεί με το στίβο σε μεγάλη ηλικία (γυμνάζεται συστηματικά 1 χρόνο). Κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία των νέων αντρών (10ος συνολικά μαζι με άντρες) με επίδοση 17.38 .

 

Ο Μάριος Σπυράτος στην 2η χρονιά του στο στίβο αγωνίστηκε επίσης στα 150μ. Κατέλαβε την 8η θέση στους νέους (12ος συνολικά στους άντρες) με επίδοση 17.43 έχοντας κάποιες ατυχίες στην κούρσα του. Ο Μάριος έχει ατομική επίδοση 17.00 από πέρυσι.

 

 

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γρηγόρης Τσουμελέας. Στην δεύτερή του χρονιά στο στίβο, κατέλαβε την 3η θέση στα 150μ στην κατηγορία των εφήβων. Επίδοση 16.90, που είναι και ατομικό του ρεκόρ.

 

 

 

Καλή εμφάνιση στην σφαίρα ο Χρήστος Τασιούδης. Έριξε βολή στα 13.73μ που τον έφερε στην 2η θέση στην κατηγορία ανδρών.

 

 

 

Στην κατηγορία των παίδων συμμετείχαν 5 αθλητές στα 150μ.

Ο Γιώργος Μπαρμπαγιάννης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σε ένα άγνωστο για αυτόν αγώνισμα. Κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 17.42.

 

 

 

Ο Γιώργος Νικολαΐδης έτρεξε την απόσταση σε 17.89 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Έκανε ατομικό ρεκόρ καταλαμβάνοντας την 14η θέση.

 

 

 

Ο Στέργιος Ουτσιανκούσης κατετάγη 10ος στην ηλικία του και 20ος στο σύνολο με 18.07. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία μέτρα της κούρσας μείωσε εσκεμμένα ταχύτητα λόγω μικροενοχλήσεων στο πόδι.

 

 

 

Ο Κυριάκος Καλλιάρας κατετάγη 13ος στην ηλικία του και 24ος στο σύνολο με 18.21. Πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση δείχνοντας έτοιμος να σπάσει το φράγμα των 18″.

 

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλής κατετάγη 17ος στην ηλικία του και 30ος στο σύνολο με επίδοση 18.63, δοκιμάζοντας ένα νέο αγώνισμα. Τις προηγούμενες χρονιές αγωνιζόταν στο μήκος και στα 80μ.

 

 

 

 

Κλείνοντας με τους μικρούς, αγωνίστηκαν τα δίδυμα αδερφάκια στην κατηγορία ΠΠΒ.
Ο Σπύρος Ναυρόζογλου στα 60μ και στην κατηγορία ΠΚΒ η Βάσια Ναυρόζογλου στο μήκος.

Ο Σπύρος κέρδιζε την σειρά του με χρόνο 8.77. Συνολικά κατετάγη 2ος στην ηλικία του και 14ος στο συνολο.
Vasia

Η Βάσια έκανε επίδοση 3.26μ στο μήκος και κατετάγη 16η στην ηλικία της και 40η στο σύνολο. Στο μήκος είχαν μόνο 2 προσπάθειες που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας.