ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιατί την Κυριακή πρέπει να ψηφίσουμε “Χαϊδάρι Ξανά”; Γιατί με τον Βαγγέλη Ντηνιακό;

 του Αντώνη Αντωνόπουλου

Γιατί απέδειξε ότι και θέλει και ξέρει και μπορεί και να προγραμματίζει και να εξασφαλίζει τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις -και μάλιστα με αντίξοες συνθήκες.

Γιατί δεν κάνουμε καλλιστεία χαρακτήρων και κοινωνικότητας.

Γιατί την Κυριακή ψηφίζουμε για το ΜΕΛΛΟΝ της πόλης μας.

Και μπροστά σε αυτό, κάθε πιθανή προσωπική πικρία δεν έχει χώρο.

Τώρα, αν πιστεύεις στην Αστική Δημοκρατία και την στηρίζεις με την ψήφο σου στις Εθνικές Βουλευτικές εκλογές, με τα κόμματα που την εκφράζουν, πρέπει και να την στηρίζεις και σε κάθε επιλογή της με οτιδήποτε άλλο.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η Ν.Δ, έβαλε την Χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) και το ΠΑΣΟΚ στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) που είναι ένας όρος (ομπρέλα) για την ομάδα των πολιτικών που αποσκοπούν στη σύγκλιση των οικονομιών των κρατών μελών της… και φάνηκε στα δύσκολα χρόνια που περάσαμε και περνάμε, πόσο χρήσιμη ήταν και είναι η Ευρωπαϊκή Βοήθεια, τόσο για το κράτος, όσο και για τους Δήμους μας. Που αν δεν υπήρχε, ίσως να είχαμε γίνει Βενεζουέλα…

Σήμερα είναι απολύτως βέβαιο ότι χωρίς τα πολυπόθητα ΕΣΠΑ τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Κι εδώ ας ανατρέξουμε στο λαμπρό μας παρελθόν και στην ιστορική φράση που είπε τότε ο Ρήτορας Δημοσθένης: «Δει δη χρημάτων, ω άνδρες Αθηναίοι, και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων».

Που σημαίνει: «Ε, λοιπόν, πρέπει να έχεις χρήματα, γιατί, χωρίς αυτά, δεν θα γίνει ούτε ένα απ’ όλα όσα πρέπει να γίνουν».

Γιατί το ΕΣΠΑ έχει ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα μέσα από δράσεις και έργα υψηλής προστιθέμενης αξίας και με πολλαπλασιαστικά οφέλη τόσο για την κοινωνία, όσο και για την οικονομία στα κράτη μέλη του κι εδώ το βιώσαμε και στη χώρα μας τα τελευταία Χρόνια..

Σχεδόν πάντα οι κλασικές φιλελεύθερες δημοκρατίες συνήθως αντιπαρατίθενται (διαχρονικά) με τις λαϊκές δημοκρατίες. Το τελικό αποτέλεσμα όμως στις μέρες μας είναι ότι κυριαρχεί η αντιπροσωπευτική σύνθεση, που επικράτησε κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα στον δυτικό κόσμο και καλείται σήμερα φιλελεύθερη δημοκρατία.

Τώρα, αν πιστεύεις στην Αστική Δημοκρατία και την στηρίζεις με την ψήφο σου στις Εθνικές Βουλευτικές εκλογές, πρέπει και να την στηρίζεις και σε κάθε επιλογή της με οτιδήποτε άλλο.

Η απόφαση όμως είναι προσωπική κι εγώ τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά θα ψηφίσω με βάση τις πολιτικές μου πεποιθήσεις και θα ψηφίσω την Κυριακή για όλα τα παραπάνω, τον Βαγγέλη Ντηνιακό.

Κρατώντας όμως παράλληλα τις προσωπικές και κοινωνικές φιλίες μου με τους ανθρώπους που το αξίζουν, άσχετα με τα πολιτικά τους πιστεύω!!!

Άλλωστε το πρόσφατο παρελθόν στον δήμο μας είναι νωπό και «ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα».

Διαφορετικά είναι σαν να αυτοευνουχίζεται κάποιος, για να τιμωρήσει την σύντροφό του.

Παρόμοια Άρθρα

3 Σχόλια

 1. A. Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;
  Β. Τι σχέση έχουν οι εθνικές με τις δημοτικές εκλογές; Για το υγιές μυαλό του μόνιμου κάτοικου καμία. Για τους ψευτοπολιτικάντηδες σαν και του λόγου σου πολλές – λογικό.
  Γ. Δεν μας νοιάζει τι θα ψηφίσεις
  Δ. Δυστυχώς για τον Ντινιακό έχουμε την ανυπαρξία του πιο νωπή από εκείνη του Σελέκου
  Ε. Δεν τα θυμάσαι πολύ καλά αλλά δεν πειράζει. Ότι δεν είχε χρήματα το είχε κάνει σημαία ο Βαγγελάκης..
  Ζ. Η πρώτη καρπαζιά ελήφθη, τώρα πάει για την δεύτερη.. Και αυτός και εσύ μαζί..

 2. Καλά θα έκανε ο αγαπητός Βαγγέλης να παραδειγματιστεί από Δημάρχους όπως του Περιστερίου, της Αγίας Βαρβάρας,της Γλυφάδας κλπ και να παρουσιάσει ΕΡΓΟ!! Ζούμε στον πιο όμορφο δήμο της Δυτικής Αττικής και έχουμε φτάσει να λυπόμαστε για αυτόν καθημερινά……
  Δεν χωράνε πολιτικές πεποιθήσεις στην ψηφοφορία των δήμων φίλτατε.
  Οι δήμαρχοι κρίνονται από την Παρουσία τούς όπως και από την Απουσία τους.
  Για την Παρουσία τούς πληρώνονται με το ποσό των 3.700€ τον μήνα τουλάχιστον. Για να μπορούν να ασχοληθούν Μόνο με την σοβαρή εργασία που τους έχουν αναθέσει οι πολίτες που τους ψήφισαν!
  Δυστυχώς ο Β. Ντηνιακος…. απέτυχε..

 3. όλοι οι ΕΠΩΝΥΜΟΙ CELEBRITIES ανοικτά δημόσια υπέρ του βαγγελάκη & ΕΧΑΣΕ!
  ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τους συνέλληνες ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ μου!!!!!
  φανταστείτε πόσο βαθιά χωμένος του συστήματος είχε γίνει ο βαγγελάκης. α ρε βαγγελάκη πώς χάλασες έτσι μετά το αξιοπερήφανο 1ο λύκειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button