ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιατί ο Γ. Παπανδρέου σκέφτεται να είναι υποψήφιος στη δυτική Αθήνα

Να που ο “φτωχός” δυτικός τομέας της πάλαι ποτέ Β΄ Αθηνών μπορεί να έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην κάλπη του δύο κορυφαία ονόματα. Μετά τον εν αναμονή πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, δίνοντας το… καλό παράδειγμα στους βουλευτές του δήλωσε ότι σκέφτεται ο ίδιος να είναι υποψήφιος στον “δύσκολο” Δυτικό Τομέα, φαίνεται ότι και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σκέφτεται να έρθει στα μέρη μας.

Ο Γ. Παπανδρέου, που ως πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών μετέχει στο Κίνημα Αλλαγής, δεν χρειάζεται σταυρό για να εκλεγεί, ως πρώην πρωθυπουργός. Αρκεί στην περιφέρεια όπου θα εκτεθεί το κόμμα να βγάλει έδρα. Έτσι ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ έχει το δίλημμα μεταξύ Αχαΐας και Δυτικού Τομέα της Β΄ Αθήνας, δύο περιοχές που του δίνουν τη σιγουριά της συμμετοχής στην επόμενη Βουλή.

Ευνοήτως η τελική του απόφαση κρατάει σε αγωνία τους υπόλοιπους υποψήφιους της δυτικής Αθήνας, καθότι, αν επιλέξει την επιλέξει η πρώην πρωθυπουργός, θα πλήξει σοβαρά την δική τους πιθανότητα εκλογής.

Επίσημα την υποψηφιότητά του στον Δυτικό Τομέα ανακοίνωσε πρόσφατα ο βουλευτής Γιώργος Καρράς, προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων. Τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται για την περιοχή μας είναι οι Μιχάλης Καρχιμάκης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Νανά Βρυώνη, Χαράλαμπος Καρπούζος και ο Χαϊδαριώτης Τάσος Δαρσινός, στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Όσον αφορά άλλες υποψηφιότητες από το Χαϊδάρι, ακούστηκε ο όνομα του δημοτικού συμβούλου Ηρακλή Δρούλια, ωστόσο η πιθανότητα να κατεβεί στις βουλευτικές εκλογές θα ήταν ισχυρότερη στην περίπτωση που πρόεδρος του κόμματος είχε εκλεγεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button