ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Χαϊδάρι δήλωσε… “ντεμοντέ” – Η βόλτα στην Καραϊσκάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Χαϊδάρι και τους Αγίους Αναργύρους. “Πάλι στις περιοχές, όπου αντλήσαμε τη δύναμή μας σε όλη μας τη διαδρομή”, σημείωσε στην αρχή της ομιλίας του στον Πεζόδρομο της Καραϊσκάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Χαϊδάρι
άπλωσε χέρι φιλίας στους μικρομεσαίους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την κεντρική αγορά του Χαϊδαρίου και μίλησε με επαγγελματίες σε μια εμφανή προσπάθεια να αποτινάξει τις αρνητικές εντυπώσεις που έκαναν οι δηλώσεις Κατρούγκαλου, που έφεραν το κόμμα του πολύ πίσω στις προτιμήσεις του επιχειρηματικού κόσμου, ακόμη και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Οι επαγγελματίες με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις εστίασαν στο πρόβλημα των υψηλών εξόδων που αντιμετωπίζουν -“έφαγε η φακή το λάδι”, του είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχόπουλος με την κάβα στην οδό Λακωνίας- αλλά και το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες τους, το οποίο ροκανίζει τα έσοδα των επιχειρήσεων, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρέτισε κόσμο και φωτογραφήθηκε με πολλούς. Μάλιστα στάθηκε στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στον Πεζόδρομο και έβγαλε σέλφι με τη Βίκυ Κακάλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Χαϊδάρι δήλωσε... "ντεμοντέ" - Η βόλτα στην Καραϊσκάκη 3
Αλέξης Τσίπρας στο Χαϊδάρι

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε με τους μαθητές του “Περίτεχνου” για τη σημερινή πρεμιέρα των εξετάσεων στα ΓΕΛ:

Στην ομιλία του Αλέξης Τσίπρας στο Χαϊδάρι εστίασε στα προβλήματα των επαγγελματιών και διέψευσε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο αύξησης των εισφορών. «Πολλή διαστρέβλωση και προπαγάνδα έπεσε το προηγούμενο διάστημα πριν τις εκλογές. Μας είπαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται δήθεν να αυξήσει τις ασφαλιστικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν προβλέπει αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά προβλέπει ρύθμιση των χρεών που έχουν συσσωρευτεί στους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως κάναμε το 2018 με κούρεμα της ονομαστικής οφειλής και 120 δόσεις. Όχι μόνο δεν προβλέπουμε αυξήσεις στις εισφορές, αλλά προβλέπουμε απαλλαγές με την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, με το αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ. Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφέρθηκε στην κοστολόγηση των προγραμμάτων των κομμάτων, προκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τα προγράμματά τους. «Έλεγε ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κοστολογημένο. Να πάμε λοιπόν στο ΓΛΚ, να πάμε όπου θέλει. Πάμε μαζί! Πάμε μαζί στο ΓΛΚ, όπου θέλετε. Να κοστολογήσουμε τα προγράμματά μας. Με μία προϋπόθεση. Μην το βάλετε στα πόδια. Πάμε στο ΓΛΚ και την επομένη να πάμε σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση οι δύο μας να συζητήσουμε τα προγράμματα. Μην λιποτακτήσετε άλλη μία φορά», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προστασία της πρώτης κατοικίας, καυστηριάζοντας τη φράση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι μια συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας είναι “ντεμοντέ”. “Αν είναι ντεμοντέ η κοινωνική προστασία και σύγχρονο πράγμα η λεηλασία, τότε ναι, είμαστε πολύ ντεμοντέ” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η αρχή της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο της Καραϊσκάκη.

Από την επαφή του με τους πολίτες:

Τμήμα της ομιλίας του σε ηχητικό:

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button