ΠΡΟΣΩΠΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος με το μπουζούκι του στη μεγάλη συναυλία για τον Νικολόπουλο

Ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος θα παίξει μπουζούκι στη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα για τον Χρήστο Νικολόπουλο στο Άλσος Περιστερίου.

Η συναυλία που οργανώνει ο Δήμος Περιστερίου για τον Χρήστο Νικολόπουλο, θα έχει ένα ιδιαίτερο χαϊδαριώτικο ενδιαφέρον. Στην τιμητική ορχήστρα του Στρατού Ξηράς πρώτο μπουζούκι είναι ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος, που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε βρεθεί πάλι κοντά στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.

Ο 25χρονος Γιάννης Ζαχαρόπουλος θα παίξει μπουζούκι με την μπάντα του Στρατού Ξηράς. Κάνει την θητεία του και αυτό τον καιρό είναι το μπουζούκι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η ορχήστρα τού Στρατού θα παρευρεθεί τιμητικά στο αφιέρωμα και θα κάνουν την εισαγωγή του προγράμματος παίζοντας 6 τραγούδια του Νικολόπουλου.

Γιάννης Ζαχαρόπουλος
Με τον δάσκαλό του Θέμη Παπαβασιελείου.

Ο Γιάννης είναι μαθητής του Θέμη Παπαβασιλείου (θεωρείται στον χώρο κορυφή), τον οποίο είχαν δάσκαλο και οι Παναγιώτης Στεργίου και Μανώλης ο Καραντίνης.

Ο 16χρονος Γιάννης Ζαχαρόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής

Σε συναυλία με τον Νικολόπουλο έπαιξε ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε ηλικία 16 ετών.

Χαϊδάρι Σήμερα Γιάννης Ζαχαρόπουλος: Δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, ετών 16 1
Με τον Χρήστο Νικολόπουλο στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος είναι γιος των εκπαιδευτικών Κώστα Ζαχαρόπουλου και Ελένης Κουτρούμπα και φοιτά στη Β΄ Λυκείου. Με τη μουσική ασχολείται από την ηλικία των επτά ετών. Τα πρώτα του μαθήματα τα ήρε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας. Αμέσως φάνηκε το ταλέντο του σε εκδήλωση του Δήμου, όπου τον “ανακάλυψαν” κάποιοι γνώστες της μουσικής, οι οποίοι επισήμαναν στους γονείς του τις δυνατότητές του. Έτσι αυτοί τον πήγαν στον καλό δάσκαλο του μπουζουκιού, Θέμη Παπαβασιλείου και συνέχισε με τον Παναγιώτη Στεργίου. Είναι τελειόφοιτος της Μουσικής Σχολής – Μουσικών Οργάνων και Ήχου – που εδρεύει στην Κεφαλονιά.

Ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος με το μπουζούκι του στη μεγάλη συναυλία για τον Νικολόπουλο 5
Χαϊδάρι Σήμερα Γιάννης Ζαχαρόπουλος: Δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, ετών 16 2
Χαϊδάρι Σήμερα Γιάννης Ζαχαρόπουλος: Δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, ετών 16 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button