ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Λοβέρδος: Η υποψηφιότητα Πανόπουλου υπονομεύτηκε από νεοδημοκράτες

Ο βουλευτής Δυτικής Αθήνας Ιωάννης-Μιχαήλ Λοβέρδος σε ανάρτησή του διατυπώνει την άποψη ότι η υποψηφιότητα του Άρη Πανόπουλου υπονομεύτηκε από νεοδημοκράτες στο Χαϊδάρι για προσωπικούς λόγους, ενώ θα μπορούσε να μπει στον β΄ γύρο.

Πιο συγκεκριμένα

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Θέλω να συγχαρώ τους εκλεγέντες δημάρχους της Δυτικής Αθήνας (Α. Παχατουρίδης στο Περιστέρι, Β. Σίμος στην Πετρούπολη, Στ. Τσίρμπας στους Αγίους Αναργύρους- Καματερό, Ανδριάνα Αλεβίζου στο Ιλιον, Μιχ. Σελέκος στο Χαιδάρι, Λ. Μίχος στην Αγία Βαρβάρα, Λ. Σκλαβούνος στο Αιγάλεω) και να τους διαβεβαιώσω οτι θα προσπαθήσω να συνεργαστώ στενά κι αρμονικά μαζί τους, είτε είχαν την στήριξη της ΝΔ είτε όχι, για την προκοπή και την ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας. Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι απόλυτα σεβαστό!

Θα μου επιτρέψετε όμως να κάνω μια προσωπική παρατήρηση για τις εκλογές, ειδικά στο Χαιδάρι. Εκεί είχα στηρίξει στον Α’ γύρο με όλες μου τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Άρη Πανόπουλου. Οχι μόνο γιατί είχε την υποστήριξη της ΝΔ. Αλλά κυρίως γιατί πίστευα οτι θα είναι ο καλύτερος δήμαρχος για το Χαϊδάρι. Ενας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, ικανότητες, προσόντα, που ειναι τιμή μου να τον αποκαλώ φίλο. Δυστυχώς η υποψηφιότητα του υπονομεύθηκε από ορισμένους νεοδημοκράτες για προσωπικούς και μόνο λόγους. Με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εισέλθει στο Β’ γύρο, που θα είχε κατορθώσει να εκλεγεί, για πολύ λίγες ψήφους. Ο Αρης αδικήθηκε και μαζί του εκτιμώ οτι αδικήθηκε και το Χαϊδάρι.

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο με μια ισχυρή παράταξη, ο κ. Πανόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να ασκήσει υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση με σοβαρότητα και προτάσεις προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων της πόλης του Χαιδαρίου. Καλή του επιτυχία! Καλή επιτυχία σε όλους τους νέους δημάρχους της Δυτικής Αθήνας

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button