ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργιανός “απαλλοτριωτής” σε σούπερ μάρκετ της Λεωφόρου Αθηνών

 

Υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Λεωφόρου Αθηνών επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης, 24 Απριλίου, ένας 45χρονος Γεωργιανός. Σκοπό δεν είχε να γεμίσει το καλάθι του, όπως ο υπόλοιπος κόσμος…

Ενώ, λοιπόν, “απαλλοτρίωνε” διάφορα προϊόντα, έγινε αντιληπτός από το προσωπικό του υποκαταστήματος και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου, που τον συνέλαβαν.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος είναι γνώριμο πρόσωπο στις αστυνομικές αρχές. Είναι κάτοικος Δάφνης και έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοιες κλοπές. Πρόσφατα του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να δίνει παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

“Δεν είναι κακομοίρηδες”

Σύμφωνα με έμπειρο αστυνομικό που υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, είναι τακτικά τα κρούσματα κλοπών, Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ της Λεωφόρου Αθηνών. Κατά την άποψη του, οι δράστες δεν είναι «Γιάννηδες Αγιάνηδες», που προσπαθούν να εξοικονομήσουν παράνομα ένα πιάτο φαγητό. Στην πλειοψηφία τους είναι «επαγγελματίες» που προσπαθούν να βάλουν στις τσέπες τους προϊόντα, με σκοπό τη μεταπώληση τους και το εύκολο κέρδος.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button