ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Φωτιά μικρής έκτασης ξέσπασε στα διυλιστήρια Ελευσίνας

Μικρής έκτασης φωτιά  ξέσπασε στα διυλιστήρια Ελευσίνας το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία. Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:40 και στην περιοχή έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής. 

Στην περιοχή βρέθηκαν  δύο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, καθώς η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο από τους ανθρώπους της πυρασφάλειας των διυλιστηρίων και την πυροσβεστική υπηρεσία Δυτικής Αττικής, προ αφίξεως.

Στα διυλιστήρια Ελευσίνας παραμένουν δυνάμεις για λόγους ασφαλείας. 

ΕΛΠΕ: Πώς σχολιάζουν την πυρκαγιά στα διυλιστήρια

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τα Ελληνικά Πετρέλαια, περιορισμένης έκτασης ανάφλεξη υπήρξε το μεσημέρι σε μονάδα των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ελευσίνας. Το φαινόμενο αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης της εγκατάστασης, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό έχει επιληφθεί από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, το οποίο έχει πλέον τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Δεν έχει υπάρξει περιβαλλοντικό επεισόδιο, ενώ έχουν τηρηθεί στο ακέραιο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα Ασφάλειας & Προστασίας που προβλέπονται για ανάλογες περιπτώσεις, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

Η ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής

Σε ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος ενημερώνει: «Η πυρκαγιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε σήμερα στα Διυλιστήρια των ΕΛΠΕ Ελευσίνας είναι υπό πλήρη έλεγχο, χωρίς τραυματισμούς. Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Διευθυντή του Διυλιστηρίου, μου ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και το περιστατικό είναι σε πλήρη έλεγχο από την πυροσβεστική του διυλιστηρίου και την πυροσβεστική υπηρεσία δυτ. Αττικής. Παρακολουθούμε το περιστατικό και παρεμβαίνουμε σε κάθε ανησυχητικό για την περιοχή μας συμβάν».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button