ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Φως ζητούν επιχειρηματίες της Αγωνιστών Στρατοπέδου

Διαμαρτύρονται καταστηματάρχες διότι, αν και έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από τότε που σημειώθηκε πτώση κολώνας ηλεκτροφωτισμού σε κεντρικό σημείο της αγοράς της Αγωνιστών Στρατοπέδου, δεν έχει αντικατασταθεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιχειρηματιών, τον περασμένο Δεκέμβριο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας νεαρός ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα στη συμβολή της Αγωνιστών Στρατοπέδου με την οδό Ανθέων. Τεχνικό συνεργείο του Δήμου την απομάκρυνε.

Όμως από τότε μέχρι σήμερα, παρά τα δεκάδες τηλεφωνήματα που έχουν κάνει στο Δήμο ζητώντας την αντικατάστασή της όμοροι επιχειρηματίες, όπως μάς λένε, δεν έχουν προχωρήσει οι εργασίες. Το μόνο που έγινε είναι ότι στην τρύπα που δημιουργήθηκε στο πεζοδρόμιο τοποθετήθηκε μια πρόχειρη περίφραξη.  

“Πληρώνουμε τέλη φωτισμού, αλλά…”

Σύμφωνα πάντα με τους καταστηματάρχες, ο Δήμος τους υποσχέθηκε πως θα μεριμνήσει για την προμήθεια μιας κολώνας.

«Τους έχουμε δώσει ένα μικρό χρονικό περιθώριο ακόμη, αλλιώς θα αντιδράσουμε μαζικά. Το κάθε κατάστημα θέλει να έχει δημοτικό φωτισμό, τον οποίο πληρώνει μέσω των δημοτικών τελών. Μην ξεχνάμε και τη σημασία του φωτισμού στην αποτροπή της εγκληματικότητας”, μας λέει ένας από αυτούς, θυμίζοντας διαρρήξεις καταστημάτων ακόμη και σε Καραϊσκάκη και Αγωνιστών Στρατοπέδου.

Σε επικοινωνία που είχε το «Χαϊδάρι Σήμερα» με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλη Καρατζαφέρη, μας ανέφερε πως επειδή ο Δήμος δεν διαθέτει κάποια ομοιόμορφη μεταλλική κολώνα στις αποθήκες του, θα ολοκληρωθούν σύντομα όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αγορά και την τοποθέτησή της.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button