ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Ευχαριστούμε για τη βοήθεια σε ακραίες συνθήκες στη χιονόπτωση”

Οικογένεια Δασιωτών εκφράζουν μέσα από την εφημερίδα μας τα δημόσια ευχαριστήριά τους προς τον Δήμο και υπαλλήλους του για την βοήθεια που τους προσέφεραν σε δύσκολες συνθήκες κατά την τελευταία χιονόπτωση στο Χαϊδάρι.

Η οικογένεια του κυρίου Νταγκουνάκη Γεωργίου και της κυρίας Ποντικάκη Μαρίας, κατοίκων Δάσους Χαϊδαρίου επί της οδού Λυκαβηττού 8, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας και ιδιαιτέρως τους κυρίους Πέττα Νικόλαο (προϊστάμενο καθαριότητας) και Κολομπουρδάνη Δημήτριο (χειριστή μηχανήματος JCB), για την ευαισθησία και τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν τη νύχτα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023, σε ώρα που στο Δάσος Χαϊδαρίου επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Συγκεκριμένα, συγγενικό μας πρόσωπο είχε σταθμεύσει επί της οδού Λυκαβηττού, όταν ανακάλυψε ότι το όχημά του ολίσθησε πάνω στο οδόστρωμα που ήταν πλήρως καλυμμένο από χιόνι, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος. Στην προσπάθειά μας να απεγκλωβίσουμε το δρόμο, δεν τα καταφέραμε και απευθυνθήκαμε στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και συγκεκριμένα στον προϊστάμενο καθαριότητας κύριο Πέττα, ζητώντας τη βοήθειά του . Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ώρα εκείνη έδιναν τεράστια μάχη για να κρατήσουν τους δρόμους του Άνω Δάσους ανοικτούς.

Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση. Με τις οδηγίες του κυρίου Πέττα και τον άριστο χειρισμό του μηχανήματος από τον κύριο Κολομπουρδάνη, κατάφεραν να απεκχιονήσουν το δρόμο και να προσεγγίσουν το όχημα, το οποίο και ρυμούλκησαν έως την οδό Ακροπόλεως με μεγάλη δυσκολία, δεδομένου των σταθμευμένων αυτοκινήτων επί της οδού Λυκαβηττού, καθώς και της έντονης χιονόπτωσης και χιονόστρωσης.

Κατόπιν αυτού, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ανωτέρω κυρίους που στάθηκαν αρωγοί στο πρόβλημά μας και να συγχαρούμε το Δήμο μας, που έχει στο δυναμικό του τόσο αξιόλογους επαγγελματίες. Να είστε όλοι καλά!

Με εκτίμηση:,
Νταγκουνάκης Γεώργιος

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button