ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Euroaction: Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών & ενισχυτική διδασκαλία

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Euroaction

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών EuroAction είναι ένα σύγχρονο φροντιστήριο εκμάθησης ξένων γλωσσών στο Χαϊδάρι. Απευθυνόμαστε σε παιδιά προσχολικής, σχολικής ηλικίας καθώς και φοιτητές και ενήλικες. Χρησιμοποιούμε τρόπους εκπαίδευσης οι οποίοι εστιάζουν όχι μόνο στη μάθηση μιας γλώσσας για την απόκτηση ενός διπλώματος αλλά και στην επαφή με τον πολιτισμό που κρύβεται πίσω από την κάθε γλώσσα. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά σε ένα ήρεμο περιβάλλον, εύκολα προσβάσιμο, φωτεινό, άνετο και σύγχρονο, πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο και άρτια λειτουργικό.

To EuroAction συνεργάζεται αυστηρά με έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές που είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με πολυετή πείρα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Οι μαθητές μας έχουν άριστα αποτελέσματα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Στο κέντρο ξένων γλωσσών EuroAction, η μάθηση έρχεται με τις καλύτερες τιμές!

Έλα και εσύ στον κόσμο των ξένων γλωσσών και επωφελήσου από τις προσφορές μας για όλες τις ηλικίες και τμήματα. Δεν βλέπεις αυτό που σε ενδιαφέρει; Κάλεσέ μας να συζητήσουμε την προσφορά που θα ταιριάξει σε εσένα!

Ενισχυτική Μελέτη

Στο EuroAxtion έμπειροι δάσκαλοι προσφέρουν Καθημερινή Ενισχυτική Μελέτη για τα μαθήματα του σχολείου. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Ελάτε, μπαίνουμε στις τάξεις! Καλή ξεκίνημα σε όλα τα παιδιά!

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ EUROACTION

Euroaction: Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών & ενισχυτική διδασκαλία 3
ΚΥΡΙΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ & ΠΤΥΧΙΑ
  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Γερμανικά
  • Ισπανικά
  • Ιταλικά
κεντρο ξενων γλωσσων euroaction
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ EUROACTION

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button