ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΞΟΔΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έτσι θα λειτουργήσει το drive in cinema στο Χαϊδάρι

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη  λειτουργίας του Δημοτικού Κινηματογράφου drive in στη συνοικία της Αφαίας. Το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουνίου ο  δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Μάνο Πετούση και τη δημοτική σύμβουλο Μέμη Κοντογιάννη έκαναν για ακόμα μια φορά αυτοψία στο χώρο και κανόνισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες με εκπροσώπους του Α.Τ. Χαϊδαρίου και του Υγειονομικού.  

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό το drive in θα έχει τη δυνατότητα να δεχτεί σε κάθε προβολή μέχρι 20 αυτοκίνητα και 80 θεατές καθήμενους σε καρέκλες. Για τους τελευταίους θα τοποθετηθούν τα ανάλογα καθίσματα, τηρουμένων των προβλεπόμενων αποστάσεων.

Η μεγάλη οθόνη θα στηθεί σε σημείο έξω από την αίθουσα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Άνω Αφαίας, πολύ κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου. Το πανί θα «κοιτάζει» προς τον εσωτερικό χώρο της πλατείας, οπότε δεν θα είναι ορατό από την Εθνική Οδό, γεγονός που ίσως θα εγκυμονούσε κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Στη διάρκεια των κινηματογραφικών προβολών τροχονόμος θα κανονίζει την κυκλοφορία των οχημάτων, που θα εισέρχονται και θα εξέρχονται από το drive in.

Η πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουνίου, με την προβολή της ταινίας Black Panther της Marvel, μιας ταινίας που έχει αποσπάσει τρία  βραβεία Όσκαρ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button